[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramızda toprağın tadını almamış düşmeyen biri varmı ki ?

Cumartesi 2 kere yanladım:) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------

Dikkat bir iki gün içinde havalar ciddi olarak soğuyacak,
-10,-15 leri görme ihtimalimiz var.

motorunda antifrizi olmayanlara özellikle duyurulur,ben bu gece BMW nin antifrizini tamamlayacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dün gece üç Tekirdağ MT ci antifrizleri tamamladık :)
"Adakarası" marka antifriz kullandık.
bu kış üşümeyiz.

Sen sağ mısın be? :)
Düşsene bir akşam saati bize doğru.
Şişeye dördüncü arıyoruz:)
Sülolar ve Canan firarda.

olur tabi ama yinede söz vermemek lazım abi,
süleyman ve canan abilere lafım yok kış geldi onlar biraz soğudu motor sevdasından onlarda haklı tabi:p
biz havada güneş yüzünü gösterdikçe podyumda kendimizi gösteririz pardon toprakta, çamurda , derelerde, tepelerde :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur tabi ama yinede söz vermemek lazım abi,
süleyman ve canan abilere lafım yok kış geldi onlar biraz soğudu motor sevdasından onlarda haklı tabi:p
biz havada güneş yüzünü gösterdikçe podyumda kendimizi gösteririz pardon toprakta, çamurda , derelerde, tepelerde :cherry:
Hepimiz haklıyız,Hepimiz Canan'ız,Süleyman'ız.
Onlar motor sevdasından soğumadılar
Havalar motorculardan soğudu

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi geceler arkadaşlar.

yav doğum günüymüş kardeşimin...

ulan bi zamanlar Tekirdağ MT falan yoktu be...ne günlerdi...:p

Son düzenleme:
Faruk doğum günün kutlu olsun kardeşim.

İlhan dostum biz motordan soğumadık havalar soğuk olunca nekadar motora binmeyi özlesemde binip gezmiyorum bu havalarda. Arada bir hava açıyor güzel oluyor ya hemen atlıyorum motora ozaman.

Savaş abi artık ziyaretinede gelemiyoruz zaten ben işten çıkıp yanına gelene kadar saat 19:00 oluyo seninde evden izin kagıdının süresi doluyo o saate kadar :)

Canan abi bu hafta burada yok zaten. Babası ameliyat oldu onunda çok şükür ameliyat iyi geçmiş sağlık durumu iyiymiş. Tekrar geçmiş olsun diyorum buradan.

Faruk kardeşim doğum günün kutlu olsun...ailenle nice mutlu senelere...

:) nerelrdesin sen yaw,arıyoruz telide açmıyon :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 ----------

Faruk doğum günün kutlu olsun kardeşim.

İlhan dostum biz motordan soğumadık havalar soğuk olunca nekadar motora binmeyi özlesemde binip gezmiyorum bu havalarda. Arada bir hava açıyor güzel oluyor ya hemen atlıyorum motora ozaman.

Savaş abi artık ziyaretinede gelemiyoruz zaten ben işten çıkıp yanına gelene kadar saat 19:00 oluyo seninde evden izin kagıdının süresi doluyo o saate kadar :)

Canan abi bu hafta burada yok zaten. Babası ameliyat oldu onunda çok şükür ameliyat iyi geçmiş sağlık durumu iyiymiş. Tekrar geçmiş olsun diyorum buradan.

çok sağolasın

Merhaba Arkadaşlar,
Süleyman ın da dediği gibi babamın sağlık problemi dolayısı ile Adana daydım. Başarılı bir ameliyattan sonra bugün taburcu ettiler. Şimdi evde, Tarsus tayım. Kısmetse haftaya dönerim.
Bu arada motordan soğumak ne mümkün, her zaman o sevda gönlümüzde. Ama havalar müsaade etmiyor maalesef...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar