Grup MSN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emir kipimi yazayım...rica ediyorum...çık saçma sapan muhabbetlerin içinden...asabım bozulmak üzere...hayatına geri dön...sende ilgi manyağı oldun he...şımarık şey...:pr:

yetmedimi benim sevgim...:p

böyle muhabbetlerin içinde olmanı istemiyorum...

çıktım zaten ders calısıcam :) bana laf düşmüyo miniminikus , beni hesaba almıyolar :mrgreen: merak etme ...hadi ii aksamlar ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

Ağlayacağım.Hazır yeri gelmişken bana da el atın:mrgreen:.Arkadaşlar benim msn açılıyor.2-3 sn sonra tekrar kapanıyor.Ne yapacağız:(.Lütfen yardım edin bende katılayım eftelyanın msn ağına.

msni indir tekrar yükle , yani ben olsam öyle yapardım : ) kıroyum ama kotam sınırsız :mrgreen::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hacım benim demek istediğim oda var kimse kullanmıyor hatta benim listede engelli duruyor ole arada lasım olursa bakıyorum o kadar.
ama bu primler sitede bazı kişilerce daha farklı değerlendirilip tartışma çıkartıcak konuşmalara neden oluyor sonrada kimsenin tadı tuzu kalmıyor ondan gerek yok demek istiyorum sadece
yoksa kimseye kastım yok beni tanıyorsun erdem söyleyecek sözüm varsada çekinmem :)

neyse işim var şimdi size iyi sohbetler

erdem bu arada demeti kaçırdın venue'de :p

Demet kesmes beni kardeşim :)

Motosiklet.net adına açılmış bir msn grubu demesek daha iyi olur. :wiinkk:

9.5. Motosiklet Türkiye Forumları siz değerli üyelerimizin huzurlu ve rahat bir şekilde bilgiye ulaşması, arkadaşlık ortamının geliştirilmesi için vardır...

Bu şekilde açılan haricî sosyal bir grupta oluşabilecek herhangi bir sorundan Motosiklet.net sorumlu değildir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet.net adına açılmış bir msn grubu demesek daha iyi olur. :wiinkk:

Bu şekilde açılan haricî sosyal bir grupta oluşabilecek herhangi bir sorundan Motosiklet.net sorumlu değildir.

tamam öle demeyelim , motorcu arkadaslar adına açtık diyelim ...

ya birde ben bu topiği silmişler diye bi tane daha açtım , onu silerseniz ii olur ,forumu kirletmek istemem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
var var ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendi kendine kabul oluyo ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar