Adasel teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Aslında hep aklımda cbf500 var. Fakat fiyatları yüksek diye almak ile almamak arasında gidip geliyorum. Birçok bakımdan üstün olduğunuda araştırmalarım sonucunda farkettim.
Ama biraz daha beklemek motorsiklet kullanıcıları için ne kadar zor olduğunu biliyorsundur

havalarda ısınıyor ve tek isteğim biran önce bir motorsiklet almak. Hala araştırıyorum, eğer 7.000 tl'ye temiz bir cbf500 bulursam gerekirse borçlanıp hemen alacağım. Ama piyasadaki satılık cbf500'lere baktığımda 8.000 den aşağı fiyat veren çok nadir ve onlarda pek bakımlı değil.
Aslında bir seçeneğim daha var oda cbf250 almak

ama bu da kısa vadeli olacağından pek yanaşmıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
evet cbf500 sınıfının en iyi makinesi buna katılıyorum. ama rakamlar öyle yüksek ki... orjinal durumdaki bi cbf500'ü en iyi 7.500'a alabiliyosun. bu durumda da orta sıklet bi makine almanın mantığı ortadan kalkıyor bence. hatta sahibinden de bazı uçup arkadaşlar cbf500 lerine 10 bin Tl talep ediyorlar, zahmet edip onları aramadım bile motor alırken. bu segmentte fiyat maksimum 6 bin seviyesinde olmalı yoksa 4 silindirli naked almak ya da er6n almak çok daha akıl karı...
Haklısın chopperrider, şişlide temiz bir er6n vardı 8.000 tl'ye. Pazarlıkla 7.500 Tl'ye verirdi belki ama satmışlar sanırım.