Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10

Resimler Güzel.
Motorlar Güzel.
Ortam Güzel.
İnsanları Özel.
Mt Böyle Birşey..
Çok Özeniyorum çok:))

her zamanki gibi güzel bi gezi olmuş herkese sevgiler saygılar :rendeer:

süper bi gezi olmuş:cat:

bir dagaki gezimize sizleride bekleriz adres belli :rendeer:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...muhabbetin-dogru-adresi-2512.html#post1925300

Son düzenleme:
Bu kadarmı fotolar.???? Sabah hava güzel diye yağmurlukları almamıştım bunun cezası olarak donuma kadar ıslandım ...:pGüzel ve eğlenceli bir gezi oldu.Katılan herkese şahsım adına teşekkür ederim.:rendeer:

ah be abi istanbulun havasına ve kı... na güven olmaz diye söyleyip dururlar sen hiç duymadın mı ? :queen:

Güzel bir gezi olmuş,işten fırsat bulup katılamıyorum böyle gezilere ama resimler sayesinde gezmiş kadar oldum,yolunuz hep açık tekeriniz hep düz bassın..

evet ilk mt ailesi ile tanışmam ve ilk gezi.Büyük küçük bütün dostlara gösterdikleri sevgi ve güleryüz için tesekkürediyorum.Yabancılık çektirmediler.trhakanında dediği gibi.Güzel bir gezi güzel gün geçirdik sayenizde.Saolunvarolun.:)Dönüşte sular seller içinde kalsakda değdi dorusu .Seyirhalindeki resimler bayagı başarılı olmuş elime sağlıkolsun diyim bari.:::))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önemli olan çekmek değil buraya eklemek:p

evet ilk mt ailesi ile tanışmam ve ilk gezi.Büyük küçük bütün dostlara gösterdikleri sevgi ve güleryüz için tesekkürediyorum.Yabancılık çektirmediler.trhakanında dediği gibi.Güzel bir gezi güzel gün geçirdik sayenizde.Saolunvarolun.:)Dönüşte sular seller içinde kalsakda değdi dorusu .Seyirhalindeki resimler bayagı başarılı olmuş elime sağlıkolsun diyim bari.:::))))

Sende hoş geldin aramıza yenge.:rendeer:Daha nice gezilerde buluşmak üzere.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kacırmaz mutlaka gelir yagmur camur dinlemez:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çağırmayın tabi ya ne gerenk var.

Evet arkadaşlar güzel bir geziydi fakat sonunu getiremedik,malüm Berki tek bırakamazdım,çok şükür bizde sağ salim evimize gelebildik onca yağan yağmura rağmen.

güzel bi gezi olmuş, katılamadım. Motorum hasta yatıyo ne zamandır az kaldı ama :wiinkk:

çok güzel bir gün geçirdik katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekürler :rendeer:

ya birde şu gezileri yazın yapsak yağmur çamur alışık değilim zor oluyor :wiinkk:

Bekleriz kardeşim bir dahaki geziye..:cat::rendeer:

çoluk cocuğa kötü örnek olma kardeşim bır dahakine fazeri evde bırak scooterle gel gezılere :p:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

çok güzel bir gün geçirdik katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekürler :rendeer:

ya birde şu gezileri yazın yapsak yağmur çamur alışık değilim zor oluyor :wiinkk:

abi yağmurdaki ilk deneyiminizdi değilmi vah vah nasıl evın yolunu bulabıldınızmi:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar