APV41 Yeni motorun hayırlı olsun

hayırlı olsun cengiz abi...güle güle kullan...bu arada 35 ufk plakalı mavi suziki an sizden birinin değilmiydi..dün çankaya da park halinde gördüm yanında kimse yoktu baktım ama..

hayırlı olsun cengiz abi...güle güle kullan...bu arada 35 ufk plakalı mavi suziki an sizden birinin değilmiydi..dün çankaya da park halinde gördüm yanında kimse yoktu baktım ama..

Bende hocam UFK 50 mavi an cumartesi günü konak belediyesinin orada tansaşın karşısında görmüşsündür :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız belasız güneşli havalarda kullanın :) :rendeer:

kuru bir havada motor kullanmak zevk vermez, bunun harareti var, sıcağı var, toz toprak var, benzin uçuyor, yolda çok motorcu oluyor, kaskı kapatamıyorsun sıcak oluyor,korumalar ağır geliyor, sıcak olunca çok su içiyorsun yağmurda ise; motor yıkama derdi yok,koruma yıkama derdi yok,yolda motorcu özellikle race ci:p yok,her molada çay var,hararet yok,heyecan çok,her geziden sonra çamaşır değiştirme garantisi var :queen:,yağmur olunca hanımda gelmiyor sakinlik var :bounce:,yağmurda seçilen mekanlar genelde ŞÖMİNE li mekanlar ve üzüm suyu destekli oluyor, üstelik bir kere karda sürmeyen motorun nasıl temizlendiğini bilemez ayna gibi oluyor :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
kuru bir havada motor kullanmak zevk vermez, bunun harareti var, sıcağı var, toz toprak var, benzin uçuyor, yolda çok motorcu oluyor, kaskı kapatamıyorsun sıcak oluyor,korumalar ağır geliyor, sıcak olunca çok su içiyorsun yağmurda ise;

ister istemez her yerinden su içiyorsun..Uğraşmıyorsun yani... :queen::queen::queen::queen:

İzmir mt'den tanışmak istediğim kişilerden biri APV41 Hayırlı olsun :rendeer:
2'inciside alp_tunay :mrgreen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı, uğurlu olsun üstad, Allah 'intruder' olanını da nasip eder inşallah. :cat:

İzmir mt'den tanışmak istediğim kişilerden biri APV41 Hayırlı olsun :rendeer:
2'inciside alp_tunay :mrgreen:

fuar tarihinden bizi haberdar et orada kesin tanışırız izmir-istanbul yıllık sabah kahvaltısı geleneksel hale geldi :mrgreen: tüm dostları yılda birde olsa bir arada görüyoruz fakat kalbimiz hep birlikte atıyor :rendeer:

APV41 i hiç merak etme... Hayal kırıklığı yaşarsın söylemedi deme.. :queen::queen::queen::queen:

Nie tadı tuzumu eksik :p :mrgreen:

fuar tarihinden bizi haberdar et orada kesin tanışırız izmir-istanbul yıllık sabah kahvaltısı geleneksel hale geldi :mrgreen: tüm dostları yılda birde olsa bir arada görüyoruz fakat kalbimiz hep birlikte atıyor :rendeer:

Tanışmıştık ama konuşma fırsatı olmamıştı inşallah bu sene olur :)

İkidebir FUAR deyip durmayın yahu askere gidiyorum kafam bozuk kaçırıyorum diye bide adamın gözüne sokar gibi fuarda şöyle yaparız böyle yaparız deyip durmayın:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar