[Tekirdağ - MT]

cross cudur kirlenir tazyikli suyla temizlenir

ilk fotoğrafımı yerede çektim,yanlız bu motor yerden kalkmak bilmiyor çok ağar,iki kişi zor kaldırdık yerden

münasip yerlerimize kadar su ve çamur olduk,ama çok zevkliydi :cat:

yahu faruk bi motoru kaldıramamışsınız ben benimkini tek başıma kaldırmayı öğrendim artık, düşe kalka öreniyo insan :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cross cudur kirlenir tazyikli suyla temizlenir

ilk fotoğrafımı yerede çektim,yanlız bu motor yerden kalkmak bilmiyor çok ağar,iki kişi zor kaldırdık yerden

münasip yerlerimize kadar su ve çamur olduk,ama çok zevkliydi :cat:
XT ile çamura mı girdiniz bugün?

"Pelvan ensesi" gibi lastikle çamura girilmez ki.
anında yanlar.

abi aslında lastikler dişli ama yinede çok kayıyor çamurda yanlaya yanlaya gittim,denizi bıraksan gidicek ama benim motor gitmedi geri döndük,yine de iyi çamurlandık,ordan da sahile indik çamurlu çamurlu çok fenaydı yani :)

Özer abi ledow u arıcak hemide cook her seferinde sülüyyüüüüm :mrgreen: hiç olmazsa tarlaya giriyodu camura giremesede :D:queen:

KULLAN ABİCİM SEN ALLAH UÇMAYI NASİP ETMESİN KİMSEYE :cat::wiinkk::cat:

abi aslında şu ana kadar en çok korktuğum şey; İçimizden Birine Bİşey olması.. Çünkü Çok Sıkı Bağlıyız Birbirimize.. Korkuyorum vallahi.. Lütfen biraz daha dikkatli kullanalım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi aslında şu ana kadar en çok korktuğum şey; İçimizden Birine Bİşey olması.. Çünkü Çok Sıkı Bağlıyız Birbirimize.. Korkuyorum vallahi.. Lütfen biraz daha dikkatli kullanalım..

olmaz bi şey olmaz.
Sen hiç canını sıkma.
Tekirdağ MT nin motorları garajda yatarken risk sıfır:)

toprakta düşmek bişey değilde,asfaltta düşmek tehlikeli işte,haklısın özerim çok kötü olurum bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar