Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Salacakta çay keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10

günlarden pazar saat 12 yi gösterdiginde feribotla hareme geçip oradan salacaga yola cıktık caylarımızı yudumladıktan sonra
ver elini anadolu kavagına ama öncesınde gurkan abinin balık krizi tutunca solugu balıkcıda aldık ekmek arası balıgı yiyen yedi yemeyen karnının gırıltısıyla yola koyuldu :) ıstıkamet anadolu kavagı bu arada yeni tanımıs oldugum arkadaşlara ben ve florence adına tesekkurlerımı sunuyorum sıcak bir karsılama gülen yüzler vardı yabancılık cekmedik saolun var olun yalnız aksam eve donerken sucuk gıbı olduk :) tam bır aksıyondu :) neyse sızlerı resımlerle basbasa bırakayım iyi seyirler:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
devamı gelıyorrrrrrrrrrrrrrr :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

yok böyle bir sevgi sıkı sıkı sarılmış yegen :)
[URL

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

Balık molası :)

iyide balıklar nerde :):)

neden sırtınızı döndünüz niye küstünüz bana bi atilla sırtını dönmedi bana oda balıkları kesıyodu heralde :)

anadolu kavagı hasar tespit yapılırken

contıravolta:) senın yanında halt yemiş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:32 ----------

yarasın abi afiyet olsun :)

Paparazzi yakalar nabıyon bakim orda seni seniii:queen:

BÜYÜK BİR AİLE FOTOGRAFI

Tam kadro

3 Elli hemşom :)

Tamamen dogal

Havada Aşk kokusu var:)

resimlerin devamı geliyorr....

Forumdan Uzaklaştırıldı
buda kim :)

Benmişim :p

birazda bu tarafa poz verin ama:salut:

ben daha güzel çekiyorum:cherry:

hasar tespitin sonuna gelirken

benzini bitmiş hemşom itekliyor :p

kaleyi feth etmek için yola koyulan mt nin askerleri

sendemi florence:) kaleyimi feth etcen benimi :)

Kralın mektuplarını vermeye giden Attila:)

motorize ekipte geliyor alalalalalalal hucummm:mrgreen:

GENCLER TAKIMI

Baba Kız Kaleyi feth ettiler

Son düzenleme:
güzel gezmişsiniz insan bi haber verir :) bu arada az önce eve geldim ..ıslanmayan yerim kalmadı ..ilk defa yagmur deneyimimdi :) biras soguk ve ıslak

Forumdan Uzaklaştırıldı

orda gezerken bi baktım surda örümcek adam:) gürkan abi la oglum ne ugrasıyon öyle bırak ellerını daha kolay olur ne yabmak ıstıyosan dedı:)
resımlere bakmaktan yorulduysanız buyrun çaylarınızı yudumlayın ıscak ıscak :)

şimdilik bu kadar :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi çekemedim ama eklicem ugrasıyom :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

[YT]YN_nod58zM8[/YT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
[YT]suh3BPdLtH4[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------

Eyvallah abi harikasın...:bounce:
ben sizler için varım:p seninkinide ekledim bidahakine daha güzel bi çekim olur inşallah:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gunaydın :p diger resimleride bekliyoruz:)

arkadaşlar hepinize teşekkür ederım harıka bır gundü bırazdan bendeki resımlerıde atarım gunun sonunda boğaz koprusunu bildiğim bütün dualarla ALLAHIN izni ile geçtım ama böyle rüzgar yağmur aracların suları göz gözü görmuyordu hiç bir sey göremıyordum vizörü yarımdan bı fazla açtım ama ne fayda aynadan arkamı net göremıyorum bu beni huzursuz edıyor .Önümü zar zor görebılıyorum bırde rüzgar vuruyor en sonunda arkadan oğlum baba dedi o da anladıki gidemıyoruz otoban köprüden daha tehlıkeli FAKAT ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KINIYORUM SANKİ GÖKTEN YAĞMUR DEĞİL ATEŞ YADA TAŞ YAĞIYOR BUNLAR DA OLABILDİĞİNCE HIZLININ HIZLISI EVLERINE KACIYORLAR TAM BIR CAN PAZARI BU NE YA en sonunda oğlumla ortak karar bu arada onu tebrık edıyorum aklımdan geceni okudu yetişiyor işte abileri :) baba dedi otobandan cıkalım ve beşiktaş sapağından cıktık yolu uzatma pahasına daha cok ıslanma pahasına yolumuza otoban dışı devam ettık evet cok şükür hamd olsun sağ salım eve geldık eldıvenler hariç yağmurluklar işe yaramıştı ve bu arada berk kardeşime buyuk gecmiş olsun verilmiş sadakası varmış ucuz atlattı kazasını yol kenarında bulunan sarmaşık dallar ona sünger vazıfesi görmüştü ve her işte bır hayır var niye 20 mt aşağısı yada yukarısı değil de orası işte ALLAH cc onu korudu sevdıklerıne bağışladı gecmiş olsun resımler gelıyooooooorrr

Talihsizlik ve geçirdiğim kaza sonucu fazla kalamadım fakat geride kalan arkadaşların eğlenmiş olmasına sevindim fotolar güzel çıkmış muhabbetiniz daim Allaha emanet olun. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------

arkadaşlar hepinize teşekkür ederım harıka bır gundü bırazdan bendeki resımlerıde atarım gunun sonunda boğaz koprusunu bildiğim bütün dualarla ALLAHIN izni ile geçtım ama böyle rüzgar yağmur aracların suları göz gözü görmuyordu hiç bir sey göremıyordum vizörü yarımdan bı fazla açtım ama ne fayda aynadan arkamı net göremıyorum bu beni huzursuz edıyor .Önümü zar zor görebılıyorum bırde rüzgar vuruyor en sonunda arkadan oğlum baba dedi o da anladıki gidemıyoruz otoban köprüden daha tehlıkeli FAKAT ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KINIYORUM SANKİ GÖKTEN YAĞMUR DEĞİL ATEŞ YADA TAŞ YAĞIYOR BUNLAR DA OLABILDİĞİNCE HIZLININ HIZLISI EVLERINE KACIYORLAR TAM BIR CAN PAZARI BU NE YA en sonunda oğlumla ortak karar bu arada onu tebrık edıyorum aklımdan geceni okudu yetişiyor işte abileri :) baba dedi otobandan cıkalım ve beşiktaş sapağından cıktık yolu uzatma pahasına daha cok ıslanma pahasına yolumuza otoban dışı devam ettık evet cok şükür hamd olsun sağ salım eve geldık eldıvenler hariç yağmurluklar işe yaramıştı ve bu arada berk kardeşime buyuk gecmiş olsun verilmiş sadakası varmış ucuz atlattı kazasını yol kenarında bulunan sarmaşık dallar ona sünger vazıfesi görmüştü ve her işte bır hayır var niye 20 mt aşağısı yada yukarısı değil de orası işte ALLAH cc onu korudu sevdıklerıne bağışladı gecmiş olsun resımler gelıyooooooorrr

Sinan abi teşekür ediyorum allah hiç birimizin acısını yaşatmasın göstermesin. 4 çekerlere dikkat heran herşey olabiliyor Verilmiş sadakamın oldugunu anladım orası degilde daha aşşağıda dedigin gibi bi yerde o manzarayı düşünmek bile istemiyorum. Resimler için teşekürler. Takip ediyoruz karelerinizi. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

Bu kadarmı fotolar.???? Sabah hava güzel diye yağmurlukları almamıştım bunun cezası olarak donuma kadar ıslandım ...:pGüzel ve eğlenceli bir gezi oldu.Katılan herkese şahsım adına teşekkür ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar