Honda Honda today 50 performansı

HONDA TODAY'İN PERFORMANSI HAKKINDAN BİLGİYE İHTİYACIM VAR.HONDA'NIN SİTESİNDE MAXİMUM HIZ YAZMIYOR.SAĞLAMLIĞIYLA ŞÜPHE VERMEYECEK BİR MARKA.AMA PERFORMANSINDAN ŞÜPHELİYİM.E5'E FİLANDA ÇIKMAM.KULLANICILARA SORUYORUM:HONDA TODAY 50'NİN PERFORMANSINDAN MEMNUN MUSUNUZ?:silent:
06today.jpg

Honda TODAY 50 / Teknik Özellikler

MOTOR Hava soğutmalı 4 zamanlı OHV tek silindir
MOTOR HACMİ(cc) 49
SİLİNDİR ÇAPI&STROK(mm) 38,8x44,8
SIKIŞTIRMA ORANI 10,1:1
YAKIT SİSTEMİ Karbüratör
MAX GÜÇ(Hp @ dev/dak) 3,7hp/8000dev/dak
MAX TORK(Nm @ dev/dak) 3,6Nm/6500 dev/dak
ATEŞLEME Elektronik avanslı dijital elektronik ateşleme
ÇALIŞTIRMA elektrikli
ŞANZIMAN V-matik
GÜÇ AKTARIMI V-kayışı
BOYUTLAR(UxGxY)(mm) 1695x630x1030
TEKERLEKLER ARASI MESAFE(mm) 1180
SELE YÜKSEKLİĞİ(mm) 695
YERDEN AÇIKLIK(mm) 110
YAKIT KAPASİTESİ(lt) 5
TEKERLEKLER Ön/Arka:3kollu alaşım jant
LASTİKLER Ön/Arka 10/100-10 46J
SÜSPANSİYON Ön:teleskobik çatal Arka:Tek amortisörlü arka çatal
FRENLER Ön /Arka:Kampana
AĞIRLIK 71kg
RENK SEÇENEKLERİ Gümüş Kırmızı Mavi
:mrgreen:İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.:mrgreen:

dostum sonuçta 50cc bi makina fazla bişey bekleme ama düzde 55 yapar iniştede 60a dayanıyo todayde gösterge 60 zaten..taşıma kapasitesi 101kg daha fazla yükleme yapmazsan yokuşlarda filanda tıkanmaz en dik yokuşu 30la filan çıkarsın..mümkün olduğunca araç trafiğinden uzak yerlerde kullanmaya çalış daha rahat edersin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç şüphen olmasın en dik yokuşları bile keçi gibi tırmandığını biliyorum,hemde 2 kişi.:)

7 kişi bineni biliyorum,roman vatandaşlardan:mrgreen:

Zaten tek kişi kullanıcam.Yani düz yolda 55 yapar ve dik yokuşları tek kişi çıkabilir miyim?

:mrgreen::)Yorumlarınız için teşekkürler.:mrgreen::)(parça konusunda da sorun çıkmazsa)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:50 ----------

Parça konusunda sıkıntı çıkar mı?(Parça bekleme filan)

:mrgreen::)Yorumlarınız için teşekkürler.:mrgreen::)(parça konusunda da sorun çıkmazsa)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:50 ----------

En geç 1 haftada istediğin parça ulaşır.:cat:

honda servislerinde kum gibi dolu

:mrgreen:AÇTIĞIM KONUYA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ VE ALAKAYA TEŞEKKÜR EDERİM.:mrgreen:

beyler siteye epey zamandan beridir uğramıyorum honda today başlıkları vardı bulamıyorum.silinmişmi!!! honda today başlığı yok mu hiç?

baktım kardeşte her marka motorun kendine ait olduğu gibi başlıkları vardı öncedende vardı ,sanırım silinmiş:pale:

Silinmemiştir, ben de Cgl125 başlığını Honda kategorisine,olması gereken yere taşıtmıştım,arama motorundan bulup moderatörden rica etmiştim.:)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eğer bu tarzı seviyorsan SYM MİO ya bir bak

Eğer 55 km hız yetiyorsa ve şehir içi binicem diyorsan kesinlikle tavsiye ederim..Hiçbir sorunun olmaz..Ne yedek parça sorunu ne de benzin sorunu... İstersen rahatlıkla 2 kişi binebilirsin (ki ben hep 2 kişi biniyorum) Tek sorun selenin küçük olması :D Sığamayabiliyorum bazı kilolu arkadaşlarla :D

today 50 ye okadar para verilmez ya 100 lük birşey al o paraya[

arkadasa katılıyorum.bende bi ara today almayı düşündüm ama konustuğum biçok kişi hız konusunda bi zaman sonra yetersiz kalacağını söyledi.bende mondial 125zn aldım cok memnunum şimdiye kadar hiçbi sorunu olmadı tavsiye ederim.:):cat:

60'la bile gitse Today'i bir Çinliye değişmem.:p

Konu sahibi motor aldığını belirten bir mesaj atmamış foruma o yüzden 2-3 aylık konuya yazıyorum.
2800tl ye verdikleri motor honda today 50 istanbul kuruçeşme'den ulus'a çıkan dik yokuşu
yanında yaya olarak koşsanız yanyana gidebileceğiniz kadar yavaş çıkıyor
10-15km arası hızla tek kişi en fazla 80kg sürücü ile. dursa kalkamaz bile. 3.5 beygir daha ne yapsın.
Ayrıca 2 kişi binerseniz ceza yersiniz tek kişilik ruhsatı var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar