çok kopyacı gördüm seni![]()
valla sen beni ne kadar kopyacı görsen de bu forumun vatandaşları gene de susmaya devam ediyor baksana 2-3 gündür kimsenin sesi soluğu çıkmıyorrale:
sanırım yılbaşından sonra ayılamadılar hala :mrgreen:
dostum inşallah gönlündeki motosiklete kavuşursun...dediğinde haklısın kış olmasına rağmen bir düşüş yok doğru..ama birde şu açıdan bakmak lazım sıfırı 8.5 milyar olan motosikletin temiz 2. elini 4.5 milyara yani tam yarı fiyatına alabileceksin...daha ne kadar düşebilirki..bu açıdan bakarsan yaz aylarında çok düşük rakkamlara satıldı bence..haliyle fiyatlar zaten dipte olduğu için kış gelmesine rağmen dahada düşmedi..üstelik şanslısın noter satışı 230 tl tutuyordu ama artık öyle değil...noter satışındanda 200 tl avantada olacaksınArkadaşlar selamlar hepinize , yazan yok birkaç gündür bari ben yazıyım bişeyler....
Şu sıralar ciddi manada Gv 250 almaya niyetlendim , ehliyete yazıldım şubatta sınav var , kaskımı aldım LS2 delta, hatta şirkette scooter var onunla ara ara antreman yapıyorum , örneğin bugün kontra tekniğini denedim cidden çok kolay ve keyifli birşeymiş...
4 - 4.5 arası bir fiyat düşünüyorum , ancak dikkatimi çeken kış ayları olmasına rağmen önceki aylara göre bir fiyat düşüşü yok , acaba sahibinden.com u baz almakla hata mı yapıyorum ?
Daha tam olarak harekete geçmiş değilim gerçi ama birkaç düzenlemeden sonra harekete geçer bu topikte bol bol başınızı ağrıtırım...
Hedefim yaza girmeden motor sahibi olmak , şimdilik "nasip , kısmet ve hayırlısı" modundayım...
ben piyasanın biraz daha düşüğüne aldım ama arada tanıdık faktörü ve motorun 35000 km de olması durumu var. 3500-4000 arası bir fiyata temiz bulursan hiç kaçırma hemen al derim, şu an tam zamanı hem noter ücreti de düştü zaten. ama aksesuarlı bir gv 250 ye 4500-5000 verilebilir. sahibinden.com daki bütün motorları araştırmıştım çok fazla indirim yapmasalar da yardımcı olabileceklerine inanıyorum.
bu arada arkadaşlar ankara buz gibi, kışlık eldivenlerim olmasına rağmen ellerim üşüyor, diğer kıyafetlerim tam başka bi yerimden soğuk yemiyorum ama ellerim üşüyorr iç eldiven ne kadar işe yarar sizce? bir de bu koruma demirini (sahibinden.com'daki) sipariş etsem kargo ücreti ne kadar biliyor musunuz?
http://www.sahibinden.com/acil_cok_temiz_gv_250!!!-63WQQaXQQ14905083WQQpXQQdisplayitem
sana en temizden bi tane verelim
hayırlısı olsun