kışın tadı başka geldik aşka gezisi

Ya siz Serserimisiniz.:p

aslında değildik ama bazııı motorcu arkadaşlarla takılmaya buluşmaya başladık aha bi baktık serseri olmuşuzzz:queen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

motor aşkı soguk sıcak tanımaz ben de kışa girerkewn aldım kışın ögrendim şimdi motorum yok:)

hasanım inşallah en kısa zamanda motosıkletını alırsın önümüzde ALLAH nasıp ederse kocaman yaz var daha guzel gezılerde hep beraber oluruz inşallah:rendeer:

gerçek motor tutkunlarıı...:mrgreen:

güzel gezi olmuşş...tebrikler

gerçek motor tutkunlarıı...:mrgreen:

güzel gezi olmuşş...tebrikler

eyvallah:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

yalannnnnnnnnnn küllüyen yalan :mrgreen:

yalancı ne olsun:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

....:) çamuru severim ,güzel gezi olmuş tekerinize sağlık....:)

senın camuru sevdiğini bilmezmiyiz :cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

walla helal olsun işte budur :)

köpekleri görseydın emın ol işte budur demezdın abi motosıklete yeryuzunde sanki herşey karşı:cat:

aslında değildik ama bazııı motorcu arkadaşlarla takılmaya buluşmaya başladık aha bi baktık serseri olmuşuzzz:queen::rendeer:

Ben seni uyarmıştım bunlara takılma bunların hepsi serseri,manyak dedim .Sakalımız yok ki sözümüz geçsin.:p:mrgreen:

yarın saat 12 de sırkecıden kalkıyooooruuuuum toplaşıp özlem gıderelim dedık gelen arkadaşlar olursa kalacık sahılde kız kulesı karşısındayız

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yarın saat 12 de sırkecıden kalkıyooooruuuuum toplaşıp özlem gıderelim dedık gelen arkadaşlar olursa kalacık sahılde kız kulesı karşısındayız
buluşun bakalım buluşun,kızkulesi aşıkları elbet kıstırcam biyerde sizleri:p:p:p

ah ah uzakta olmasam hiç kaçırmazdım ama malesef marmaristeyim,iyi eğlenceler hepinize.:rendeer:

buluşun bakalım buluşun,kızkulesi aşıkları elbet kıstırcam biyerde sizleri:p:p:p

ah ah uzakta olmasam hiç kaçırmazdım ama malesef marmaristeyim,iyi eğlenceler hepinize.:rendeer:

valla ümmet abi özledık senı ama gönüller bır olsun bereketli kazançlı günler dilerım :rendeer:

Sevgili sinan abi ve uğur gerçekten soguk kış şatları olmasına rağmen harika bir gün geçirdik çok üşüdük ama değerdi tabi öyle bir havada olanların gayet normal olması muhtemeldir kücük sorunlarla atlattık en önemlisi bu idi elbette köpeklerin bizi kovalaması farklı bir enerji yarattı. Tabiki orman havası deniz havası bi başkaydı. Ayrıca geziyi güzel bi şekilde karelemiş izah etmişsin teşekürler resim ve yorumların için. Hadi bakalım durmak yok yola devam hepinizin o güzel dilekleri içinde teşekürler arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------

Ben seni uyarmıştım bunlara takılma bunların hepsi serseri,manyak dedim .Sakalımız yok ki sözümüz geçsin.:p:mrgreen:

:queen: Sizin gibi gençeleride yanımızda görmek isteriz :) :rendeer:

Sevgili sinan abi ve uğur gerçekten soguk kış şatları olmasına rağmen harika bir gün geçirdik çok üşüdük ama değerdi tabi öyle bir havada olanların gayet normal olması muhtemeldir kücük sorunlarla atlattık en önemlisi bu idi elbette köpeklerin bizi kovalaması farklı bir enerji yarattı. Tabiki orman havası deniz havası bi başkaydı. Ayrıca geziyi güzel bi şekilde karelemiş izah etmişsin teşekürler resim ve yorumların için. Hadi bakalım durmak yok yola devam hepinizin o güzel dilekleri içinde teşekürler arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------

:queen: Sizin gibi gençeleride yanımızda görmek isteriz :) :rendeer:

berk klardeşim sızınle beraber gezmek bır zevk

Sinan abi ve Berk bende teşekkür ederim.Ben çok eğlendim sizinde güzel vakit geçirdiğinizi biliyorum.Umarım tekrarlarız en kısa zamanda.
Bu arada motoru sattım,nasıl binerdim o çamur ve lastikten sonra:mrgreen:

Sinan abi ve Berk bende teşekkür ederim.Ben çok eğlendim sizinde güzel vakit geçirdiğinizi biliyorum.Umarım tekrarlarız en kısa zamanda.
Bu arada motoru sattım,nasıl binerdim o çamur ve lastikten sonra:mrgreen:

bak 40 km re gezmişizdir uğurlu geldı motoru sattın demek 80 km gezsek komple satarız senı:queen: hemen ertesı gun otabanda lastiğini patlattığın yerden gectım bakındım abi ohaaaaa kaya parcası be ALLAH korudu ucuz kurtardın

hayırlı olsun ugur yeni motorun diyelim o zaman:rendeer:
Eyvallah Gürkan abi saol,250cbf aldım 2005 model.
bak 40 km re gezmişizdir uğurlu geldı motoru sattın demek 80 km gezsek komple satarız senı:queen: hemen ertesı gun otabanda lastiğini patlattığın yerden gectım bakındım abi ohaaaaa kaya parcası be ALLAH korudu ucuz kurtardın

Doğru söylüyorsun zaten taşı gördüğümde ALLAH diye bir bağrışım vardı hiç aklımdan çıkmıyor.Çok şükür bir sıyrık almadan atlattık,gezininde en güzel yanıda bu ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar