Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden ARACLAR...

Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden Araçlar

• Kullanılan toplam oy
    1,067
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kafaniza bir iki saplak atarsaniz çalisiyor, ben kendimden biliyorum.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------

Yaban ne??:silent:
Ulem Turkiye'den uzak kalmak, esprileri de kaçirtiyor adama.:pr:

Haneler diye dizideki kahraman ın adı.... :queen::queen::queen::queen:

esin kaynağı kadir inanır-gülşen bubikoğlu'nun oynadığı yılan ısırıkını emme sahnesiyle menşhur "yaban" filmidir.
gülşen bubikoğlu'na 20 senedir hastayızdır.
konu dışı mesajlar silinecektir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
esin kaynağı kadir inanır-gülşen bubikoğlu'nun oynadığı yılan ısırıkını emme sahnesiyle menşhur "yaban" filmidir.
gülşen bubikoğlu'na 20 senedir hastayızdır.
konu dışı mesajlar silinecektir.

Ulem hakkaten ne konusuyorduk biz?:)
Gençken asiktim o Bubikogluna.
Tarik Akan optu diye yillarca gozumden dusmustur.:p

mevzu istanbul'un sarı minibüsleri, iett otobüsleri. bizlik bişey yok esasen abi :)
tarık akan nerde öpmüş gülşen'i, olmaz öyle şey? :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mevzu istanbul'un sarı minibüsleri, iett otobüsleri. bizlik bişey yok esasen abi :)
tarık akan nerde öpmüş gülşen'i, olmaz öyle şey? :salut:

Konu mete nin tırsaklıkları..... :cherry::cherry::cherry:

Gülşeni belki 1 milyon kere öpmüştür.... Hele o pikniğe giderken ki dolmuşun tepesinden sarkıp öpmesi.... Ben de o sahnede koptum zaten... Soğudum... :pr::pr::pr: Adam yakaladığı yerde öpüp durmaz mı?.. :pr::pr::pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yalan söylüyorsunuz,yalannnnnnnnn,anladın mı beni......anladın mıııı.:p

Modifiye Arabalar

Ankette yer verilmemiş, o yüzden buraya yazıyorum:

Modifiye arabalar (tuning yapılmış, alçak, süslü, gürültülü egsozlu araçlar)!!!

Sadece motoru sürerken değil, araba sürerken bile çekiniyorum bunlardan. Trafik kurallarını hiçe sayan, makas atmayı bir halt zanneden zavallılar...
Komplekslerini sürdükleri kafesler içinde atmaya çalışıyor, aracın beygirlerini kendi güçleri zannediyorlar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birincisi taksiciler,çünkü nerede ne zaman duracakları belli değil,ikincisi yayalar nerden ne zaman fırmayacakları belli değil,diğerlerini saymıyorum çünkü onlarda bu ikisinden korkuyorlar

valla ustat tüm 4 tekerler 2 tekerlere tehlikeli ama kamyonlar ve tırlar otobanda hiç sağlarına bakmıyrlar baksalarda görmüyorlar scooter kullanırken sağ arkalarından hiç yaklaşmazdım

Listede eksik var. "Cbf 150 si olan şöförlerin kullandığı havalimanından transfer araçları " da eklenmeliydi listeye :)

Bu arada şu ban'lanma olayını da merak ediyorum, Metehan gibi bazıları müdürün odasına çağrılıp bir hafta uzaklaştırma alıyor, bazıları da 2007 den beridir banlı. Acaba bu süre suça göre mi değişiyor, büyük kabahat = müebbet ban, küçük kabahat = 1 haftalık ban. Metahan tecrübeli mahkum olduğundan hemen cevaplardı ama banlı malesef. Diğer sabıkalılar cevap verebilir mi ? :)

beni tedirgin eden diğer motor sürücüleri :) geçecek mi, aralardan seyrederken ortada buluşur muyuz gibi sorular... :)

cip kullanırken cep telefonuyla konuşan bayanlar, bi de cip siyah ve XXL boyutta ise kaçınn.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Listede eksik var. "Cbf 150 si olan şöförlerin kullandığı havalimanından transfer araçları " da eklenmeliydi listeye :)

Bu arada şu ban'lanma olayını da merak ediyorum, Metehan gibi bazıları müdürün odasına çağrılıp bir hafta uzaklaştırma alıyor, bazıları da 2007 den beridir banlı. Acaba bu süre suça göre mi değişiyor, büyük kabahat = müebbet ban, küçük kabahat = 1 haftalık ban. Metahan tecrübeli mahkum olduğundan hemen cevaplardı ama banlı malesef. Diğer sabıkalılar cevap verebilir mi ? :)

İşlediğin suça göre ban alıyorsun... Çok ağır suç varsa müebbet veriyorlar... :queen::queen::queen:

İdam yok burda.... :queen::queen::queen:

dedikodu yok...:p

hanimiş anket nasıl gidiyor bakem...amanda amannn...anketde cevaplarmış benim forum ahalim...:p

1-Eskikasa doğan
2-Beyaz şahin
3-206
4- Panelvan Kangoo , Connect türü tipler
5- Üzerinde Şirket Logosu olan Hyundai Accent ve Clio lar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar