"The Whip" custom sportster bobber videosu

Sonunda soz verdigim video yu tamamladim :)
Konuyu ilk defa gorenler icin ozetliym:
Projede orjinal 1997 Harley Sportster 1200 cc Custom motoru kullandim.
Makinanin adini kamci "The Whip" koydum, sebebi jockey shift mekanizmasinin tasarimindan. Debriyaj telinin kamci gibi gorunmesi ve vites degistirilirken bir jokey in atini kamcilamasi goruntusunun ortaya cikmasi sebebiyle bu ismi yakisdirdim.

Insanlarin tepkisi cok guzel, Son bir haftadir motorun resimleri bircok farkli ulkenin websitelerinde yayinlandi (bloglarda/forumlarda vs...) bazilari izin aldi bazilari ise forumlardan alip yayinlamislar :) bence mahsuru yok yeter ki referans verilsin.

resimler icin: http://www.motosiklet.net/forum/mot...sima-yaptigim-harley-bobber-in-resimleri.html

projenin yapim asamalari icin: http://www.motosiklet.net/forum/mt-...self]/62491-sportster-dan-bobber-projesi.html

video icin, sesini acabildiginiz kadar acin :) seveceksiniz !!!

http://www.youtube.com/watch?v=1c1iJXMMWDk

woow üstad video süper olmuş.. ilk defa oyle bir vites kolu görüyorum .çok otantik :) motor zaten süper olmuş . Gerçi Türkiye şartlarına göre degil ..yollar bozuk ufak bi çukur tümsekte altı çarpar Allah korusun .. Ellerine saglık ..Yeni videolarini bekliyoruz

Iyi gidiyormus yanliz ben bu kadar beklemiyordum.Harley dedim gitmez dedim ama tork falan masallah.

Su kanyonda gazlama isini ben bi daha dusuniyim bari.:cherry:

Güzel video, güzel motor. Trafikte kullanmam ama garajda bi tane olsun isterim. Çalıştır sesini dinle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzelmiş güle güle kullan ... özendim bak simdi :p yalnız o vites ne öyle yaa , ilk basta el freni sandım :mrgreen:

ne güzel sesi var =) ama vites zor gibime geldi debriyajı nerde ki?

çok güzelmiş güle güle kullan ... özendim bak simdi :p yalnız o vites ne öyle yaa , ilk basta el freni sandım :mrgreen:

2hey5n8.jpg

295s64h.jpg

Hem debriyaj hem vites...hem kamçı :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor hareket edene kadar elimizin debriyajda olması lazım o zaman . yok yok düşeriz biz bundan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper bişey olmuş...:p:p:p Eline emeğine sağlık.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

çok güzel çalışma olmuş.tebrikler...

aklıma birşey geldi,geçenlerde motosiklet üstünde selam verme şekli için bir başlık açılmıştı.elini gidondan kaldırırsan tehlikeli yok kaza yapma riski çok fazla yok devrilirsin...demekki hepsi fasa fisoymuş,adam şakır şakır vites değiştiriyo.

Çok güzel bir çalışma olmuş. Boyanmış hatta olursa airbrush yapılmış halini merakla bekliyorum.

Hocam bu vites işi kafamı karıştırdı görüntüsü hoş ama kullanırken rahatmı ya :silent: biraz zor gibi geldi bana :cyclopsan

Gösterişli olabilir ama kullanışlı oldugunu sanmıyorum . Bu arada bikaç video daha eklersen seviniriz . Kesmedi 1 video valla :)

Hocam bu vites işi kafamı karıştırdı görüntüsü hoş ama kullanırken rahatmı ya :silent: biraz zor gibi geldi bana :cyclopsan

Gösterişli olabilir ama kullanışlı oldugunu sanmıyorum . Bu arada bikaç video daha eklersen seviniriz . Kesmedi 1 video valla :)

arkadaslar haklisiniz, cunku normal (cogunlugun yaptigi birsey) degil, ama neticede bu bir alternativ, bence cok eglenceli, daha mi rahat? bilemem, kisiden kisiye degisir. soyle dusunun bircok tasarimci genele hitaben urun uretiyor ama fuarlarda, defilelerde extreme tasarimlar sergiliyorlar, kimsenin kullanmaya yada giymeye cesaret edemiyecegi tasarimlar. Buda benim kafamdakilerin 3boyuta yansimasi sadece,

Sevgiler arkadaslar,

:) zamisli video yapicagim, tesekur ederim

kullanışlı olmaması güzel olmadigi anlamına gelmez tam tersine cok aykırı ve farklı olmuş . evet moda tasarımı gibi yani :) valla yaptigin bence bi sanat ve ortayada güzel eserler çıkıyor . Videoları bekliyoz .ugrasmana gerek yok durdugu yerde çalıştır çek yine yeter :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar