LS2 Kask alacaklar, merak edenler buyursun...

evvela hayırlı olsun diyeyim..... bende bir zamanlar artçım için LS2 targa aldım dı

gördüğüm en dandik kasklardan birisi !!! fiyat - performans polemiğine girmem, çünkü kötü mal kötüdür !!! kaskı ne artçım kullandı ne ben kullanabildim ... akıbeti ise mobilette kullanan bir akrabama hediye ettim gitti ... çünkü ancak o segmente uygun bir kask :mrgreen:

beyler bende fotolar görünmüyor nedendir acaba bileniniz var mı? çoğu topicteki fotoları göremiyorum:silent:

harbi bende de varda biraz büyük kaska bide kafa xl olunca :mrgreen: bu arada siyah vizörü olan arkadaşlara bi sorum var alşam sıkıntı oluyomu görüzşle ilgili

aynen yaa akşam siyah vizör görüşü engelliyormu,kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...

ben siyah vizörle kullanıyorum...yol aydınlatması olan yerlerde hiç sıkıntı yaşamıyorum...yol aydınlatması olmayan yerlerde(çok nadir)uzun far kullanıncada sıkıntı yaşamıyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baya bekledim aslında sayfayı açtım yaklaşık bi yarım saat durdu öyle ama görünmüyor çarpı işaretine dönüşüyo fotolar anlamadım:silent:

Pc Rami yetersizdir,yada balantın yavaş,hadi iyi geceler.

evvela hayırlı olsun diyeyim..... bende bir zamanlar artçım için LS2 targa aldım dı

gördüğüm en dandik kasklardan birisi !!! fiyat - performans polemiğine girmem, çünkü kötü mal kötüdür !!! kaskı ne artçım kullandı ne ben kullanabildim ... akıbeti ise mobilette kullanan bir akrabama hediye ettim gitti ... çünkü ancak o segmente uygun bir kask :mrgreen:

Saygılar hocamm:)...

berk_cglr harbi bende de varda biraz büyük kaska bide kafa xl olunca bu arada siyah vizörü olan arkadaşlara bi sorum var alşam sıkıntı oluyomu görüzşle ilgili

Ewet akşam biraz sıkıntı oluyo maalesef ama çok değil, bende çözüm olarak beyaz vizöre film çektirdim biraz daha açık renkte, fena olmadı hem boşu boşuna siyah vizör parası ödemezsin:p :cat:...

Saygılar hocamm:)...

Ewet akşam biraz sıkıntı oluyo maalesef ama çok değil, bende çözüm olarak beyaz vizöre film çektirdim biraz daha açık renkte, fena olmadı hem boşu boşuna siyah vizör parası ödemezsin:p :cat:...

kaskının filimli halinin fotosunu eklermisin hoca...

Siyah vizörle ne kadar aydınlatmada olsa görme oranı düşüyor gece kullanımı bana göre çok berbat ve tehlikeli.Film çektirmek sağlıklı olmuyor Bir kaç güne kalmadan kalıyor film.:cat:

benim kaskımda orjinal siyah vizörlü ve gece aydınlatmanın az olduğu veya bazen hiç olmadığı yerlerde büyük sıkıntı çekiyorum.yazın hava güzel açıyodum vizörü öyle kullanıyordum ama kış geldi vizörü de açamıyorum yol görüşü sıkıntı oluyor.

siyah vizörlü alacak arkadaşlara tavsiyem mümkünse ekstra beyaz vizör de alsınlar gece problem yaşamasınlar.

bunun için ybr nin far ampulünü değiştirdim aküyü bitirdi geri eski ampüle döndüm :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------

bu arada motoron un son sayısında ki habere göre ; LS2 nin 3 modeli-mono, shogun ve cyber- kasklar için yapılan SHARP testinden 5 üzerinden 4 yıldız almayı başarmış ve çoğu pahalı denebilecek kaskı geride bırakmış.

haberin orjinal sitesi http://sharp.direct.gov.uk

bende de 2 adet (bir fullface bir yazlık) ls2 mevcut gayet memenunun fiyat performans acısından

Bu da benim LS2...
14453878_snt.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------

Bunu da Kendim çektim.
s7300881.jpg

arkadaşlar siyah vizör hakkında sorusu olanlar güneş gözlüğü takıp gece dışarı bakarlarsa siyah vizörü anlayabilirler bende LS2 kullanıyorum ve siyah vizörümde var gece sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman tabi benim sürüş yaptığım yerler dağ orman böyle yerlerde bazen farlar bile yetersiz kalıyor ancak sokak lambalarının olduğu bir yerde fazla sorun olmaz ama yinede kimseye tavsiye etmem

merhaba arkadaşlar ben ilk kaskımı bügün internet aracılığı ile aldım. LS2 delta yanlız bir problem var gibi güneş siperliği( buna siperlikmi deniyro emin değilim) yandaki düğmeden iniyor ama kalkarken yarıda takılıyor. eelle tutup kaldırmak gerekiyor bu normal bir şey mi. yoksa bir üretim hatası belirtisi mi. beni acilen bilgilendirirseniz kask kullanmadan değiştireyim...

Arkadaşlar Merhaba;
Bende ls2'nin tomcat modeli var(açık kask). Yalnız vizörü burun hizama kadar geliyor ve sürüş sırasında ağız çevreme ve çeneme çok sayıda sinek,böcek vs. çarpıyor. Bu modele uzun vizör taktırmak mümkünmüdür?

Arkadaşlar bu kask benim eski kaskım daha önceden hakkında yorumlar yapmıştım.Bunu alıcanıza SCORPION EXO alın.Ben indirimdeyken 100 lirayla aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar