0rh(-) ve Arh(-) kana ihtiyaç vardır

küçük bir kardeşimizin ACİL kanının değişmesi gerekmektedir

ÇAPA hastanesinde tedavi görmekte

Babasının adı Bilal DEMİR 0536 739 58 38

kanı uyan arkadaşların ilgilenmesini rica ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu başlığı takip ettim ve yapa bileceğim tek yorum:
Yanlış zaman ve yanlış adresten yardım beklemek:pale::pale:
Koca İstanbulda 2-3 yorummun dışında 40-50 kişi okuyor ama kılını dahi kıprdatmıyor.... çok düşündürücü ve üzücü:pale: Allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin diyemeyeceğim çünkü herkes er ya da geç illaki birilerine muhtaç olacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu başlığı takip ettim ve yapa bileceğim tek yorum:
Yanlış zaman ve yanlış adresten yardım beklemek:pale::pale:
Koca İstanbulda 2-3 yorummun dışında 40-50 kişi okuyor ama kılını dahi kıprdatmıyor.... çok düşündürücü ve üzücü:pale: Allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin diyemeyeceğim çünkü herkes er ya da geç illaki birilerine muhtaç olacaktır.

+1:farao::farao::farao::farao::farao:

Allah yardımcınız olsun ama arkadaşında dediği gibi yanlış zaman we yanlış yerde arıyosun daha kalabalık yerlere dağıtmak lazım illaki bulunur nadir de olsa Allah yardımcınız olsun ben de iletmeye calışıcam elimden geldiğince biyerlere,kimin nerede başına ne geleceği belli olmaz hepimiz insanız.

Allah yardımcısı olsun inşallah bnm kanım uyuyor ama cuma günü bi başka hasta için verdim ben ..

Umarım hastamız şifa bulmuştur.

Şu kan işini devlet baba halen çözemedi mi ben böyle saçmalık görmedim. Normalde hastaneler hangi gruptan olursa olsun kanı alıp gerekli olan kanı veriyordu gene mi sistem değişti... illa aranan kanı mı vermek gerekiyor!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar