Merabalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok hayır
görev icabı doğudayım şimdilik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 ----------

Araba ehliyetim var. çocukluğumdan beri de vitessiz motor kullanıyorum. Istanbula gelmek mecburimi acaba.

yaşın tutyosa eğer ehliyeti 150 tl ye getirebilirsin bu arada hoşgeldin çağla :mrgreen:

Hoşbuldum,saol..Ehliyet için başwurdum 2009 bitmeden.A2+B almak istiyorum dedim kurs müdürü not alıcam bunu dedi önce B alıyosun ehliyeti almadan tekrar gel motoru da halledicez dedi :) inşallah değişikliklere denk gelmezse nisanda elimde :)) Sonra cekicem BMw yi altıma :p

O Halde bir HOŞGEDİN de benden olsun :p :bounce:

Teşekkür Ederim :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bmw biraz küçük geldi bana ama neyse,hevesini kırmayalım:mrgreen:

biz daha dans edemiyoruz rüzgarda millet uçuşa geçmiş helal olsun

biz daha dans edemiyoruz rüzgarda millet uçuşa geçmiş helal olsun

taaabbbiii :p

Yok mu,o zaman Cgl ile takas yapalım Bmw'yi geleyim, ben seni filme çekerim:queen:

Kendimi Kendimle değiştirmem ben :):) sen gel cgl senin olsun yetişebilirsen çekersin :):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Hadi canım enişte yok mu yoksa çağla :queen:

illa istiyosan buluruz bitane ya enişteler kurban olsun sana :mrgreen: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendimi Kendimle değiştirmem ben :):) sen gel cgl senin olsun yetişebilirsen çekersin :):):)[/B]

Ben İstanbul'a geleceğim,bir bakmışım karşımda Çağla isimli bir izbandut,tam film çekeriz o zman,seneryoyu beğendim,gece 11 boğaziçi expresine yer ayırtıyorum:queen:

Yok yani çağla hani belki aday falan yoktur adaylığımı koymak isterim bende :queen:

Hoyttt ! Zeynanın turk versiyonu derler bana akıllı ol:mrgreen: :mrgreen:

Ben İstanbul'a geleceğim,bir bakmışım karşımda Çağla isimli bir izbandut,tam film çekeriz o zman,seneryoyu beğendim,gece 11 boğaziçi expresine yer ayırtıyorum:queen:

izbandut mu,yolarım saçını başını gel hele :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Olsun bana bişey olmaz banada hercul diyolar :p
Hoca sende çık aradan rahat konuşamıyoruz yengenle :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar