2010'un İlk Nilüfer/BURSA buluşması

Aradık, araştırdık, soruşturduk kimse gelmedi ama biz kanucan'la ordaydık ve hep orda olucaz buyrun bikaç foto :)

Soldaki Ben, sağdaki kanucan

foto093e.jpg

Kanucan dragstarıma binerse :D

foto096m.jpg

Ben :cat: :mrgreen:

foto097u.jpg

Geldim,kimse yoktu,aradım,kimse gelmiyecek denildi,gittim.Sonra Batu aradı abi biz geldik dedi ama gelemedim.

Bu arada namaza başlamışsın galiba Batu. Senin adına sevindim.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah muhabbetinizi arttırsın,Kanucan bu gidişle Cruiserci olur,İnönü'de planör yapmaya gelir.Sağlıcakla kalın:rendeer:

motorum olsaydı gelirdim arkadaşlar yanlız bırakmazdım sizi ......:salut:

Memleketimin güzel insanları.. Bursaya geldim mi Kanu abimi görmek istiyorum.. Kısmetse sömestrda.. Motosikletim olunca beraber Bursa turu da yapacağız inşallah..

Memleketimin güzel insanları.. Bursaya geldim mi Kanu abimi görmek istiyorum.. Kısmetse sömestrda.. Motosikletim olunca beraber Bursa turu da yapacağız inşallah..

her zaman bekleriz :rendeer: geldiğinde haber vermeyi ihmal etme :cat: bursanın ufak tefek taşlı yolları bizi bizi bekler :)inşallah gönlündeki motoruna kavuşursun en kısa zamanda :) ziyaretimize gelirsin,bizide misafir edersin artıkın :p

her zaman bekleriz :rendeer: geldiğinde haber vermeyi ihmal etme :cat: bursanın ufak tefek taşlı yolları bizi bizi bekler :)inşallah gönlündeki motoruna kavuşursun en kısa zamanda :) ziyaretimize gelirsin,bizide misafir edersin artıkın :p

Ne demek abim.. Bursayı fethedeceğiz senle :) Bizi bekleyen yolların hasretini bitireceğiz. :)))))))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee çok yer gezmişsiniz valla süper resimler tekerinize sağlık:p

ee çok yer gezmişsiniz valla süper resimler tekerinize sağlık:p

planlanmamış bir buluşmaydı :p

uzun zamandır görüşememiştik muhabbet ettik bir bakmışız saat geç olmuş ancak bu kadar fotoğraf çekebildik :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

Allah muhabbetinizi arttırsın,Kanucan bu gidişle Cruiserci olur,İnönü'de planör yapmaya gelir.Sağlıcakla kalın:rendeer:

cruiser,enduro,touring tam benlik :) en yakın zamanda model işine başlıcam :cat: teşekkür ederiz hocam :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------

motorum olsaydı gelirdim arkadaşlar yanlız bırakmazdım sizi ......:salut:

benimde şu an motorum yok yayan gelmek zorunda kaldım :pale: buluşmalara katıl en yakın zamanda :) tanışırız keyifle sohbet ederiz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar