İnsan bizi de davet ederdi ::karma::
öncelikle geçmiş olsun :rendeer: video yu izledim ilk arka teker kaymış o an hafif gaz mı verdınız de ole oldu yoksa dırek yol yuzundenmı arka teker kaydı:silent:
Öncelikle geçmis olsun.
Bu olay sizin orda olsa ne olurdu? diye sormussun.
Ne olurdu?
Su olurdu.
Oncelikle biz derhal polisi ve yol bakim ekibini arar durumu haber verirdik.
Bir arkadasimiz yetkilileri durumdan haberdar ederken, diger arkadaslar baska birilerinin daha kayip dusmesini engellemek için yolda onlem alirlardi.
Gerekirse, yolu kapatirdik.
Polis ve yol bakim gorevlileri derhal gelir ve yolun uzerindeki yag tabakasi temizlenirdi.
Bu olay basimiza bir kaç kez geldi.
Yalnizken de ayni seyi yaptim, yanimda arkadaslar varken de.
Yani isin özü su Mogli.
Polis burada, sizin olaydaki gibi umursamaz davranislar gosteremez.
çünkü orada biri yaralanir ve ya ölürse, ondan davaci olunacaktir ve hayati kayar.
Fakat burada motosiklet surucusu de sizin gibi davranmaz.
Kendi derdinize düsüp, diger sürücüleri düsunmemissiniz.
Siz eger birbirinizi düsünmezseniz, baskalarindan sizi dusunmelerini beklemek biraz saflik olur.
Yanlis anlama,içinde bulundugunuz psikolojik durum, çevrenizde gordukleriniz,yasadiginiz sok tabi ki davranislarinizi etkiler.
Ama yaziyorum ki bundan sonra nasil davranmaniz gerektigi hakkinda fikriniz olsun.
Tekrar geçmis olsun.:wiinkk:
öncelıkle gecmiş olsun vay benım ülkemın halıne dıyor ınsan valla yenı yıla iyi bir başlangıç olmuş ama sonrakı aksılık te olmasaymış neyse muhım olan sızlere bır sey olmaması en buyuk kazanız böyle olsun
öncelikle geçmiş olsun :rendeer: video yu izledim ilk arka teker kaymış o an hafif gaz mı verdınız de ole oldu yoksa dırek yol yuzundenmı arka teker kaydı:silent:
o video yu ben niye göremedim ya sen hangi videoyu izledin?![]()
motor aşkı bu olsa gerek yapıştın bırakmıyon motorubi yengeye bak iyi mi degilmi :queen:
şaka bi yana ucuz atlatmanız tek teselli ama yinede gerçekten üzüldüm.hadi tek olsan neysede arkada bi bayan varken düşmek çok daha kötü ..Allah kimseye kaza bela vermesin .Geçmiş olsun .
Gecmis olsun..
Burada olsa o yol hemen temizlenir..
En güzelide ney biliyormusunuz???
Radyoda anons yapilir dikkat edin diye bilmemnerede..
Motorcular duyamaz belki ama arac sürenler duyar...
Benim yurdum bambaska..
arabadan bile inmeyip o yol yagli degil diyen scherifler.. yani polisler..
Bir baskadir benim memleketim....
Sunuda belirtmek isterim dipnot olarak..
Burada bir kaza yaptiniz..
Polisi aradiniz..
Kaza yaptik motorla...
Yarali olsun olmasin ilkyardim arabasi gelir ilk..
Motorlu kazalarda ilk önce ilkyardim araci..
Bir baskadir benim memleketim
iyi yada kötü artik yorumlar sizlere kalmis
geçmiş olsun ve nice mutlu yıllar...
bakış açın ve anlatış tarzın sayesinde gecenin bu vaktinde moralim düzeldi...
inaşllah son kazan olur kardeşim![]()
valla ustat videoyu izledim güzel düşüş artçıyı kendini boşverip başrol oyuncusunu düşünmene de sevindim böyle iki teker hayranlığı kalmadı artık son nesil lerden olabilirsin
neslin tükeni,yorr abiciiimmm
![]()