TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar arjantinliyi MOTORCU baba SECIYORUZ VALLA ELİNİN DEĞDİĞİ MOTOR HEM PIRIL PIRIL OLUYOR HEMDE HIZI 30 KM FARK ATIYOR HABERINIZ OLSUN

abi ayıpsınnnn,haftanın bir günü motor temizlik günü yapmalı :p deniz kenarına gider motorları bir güzel yıkarız :) motorun üzerindeki kirler ağırlık yapıyor e haliyle süratini etkiliyor :queen: ama benim motorda öyle dert yok,her gün suya sokup çıkartıyorum :p

şöyle ilginç tvs resimleri gören yokmu aranızda arkadaşlar,şöyle gözümüz gönlümüz açılsa,ama jantları fosforlu olmasın kir tutuyor :queen:

abi ayıpsınnnn,haftanın bir günü motor temizlik günü yapmalı :p deniz kenarına gider motorları bir güzel yıkarız :) motorun üzerindeki kirler ağırlık yapıyor e haliyle süratini etkiliyor :queen: ama benim motorda öyle dert yok,her gün suya sokup çıkartıyorum :p

şöyle ilginç tvs resimleri gören yokmu aranızda arkadaşlar,şöyle gözümüz gönlümüz açılsa,ama jantları fosforlu olmasın kir tutuyor :queen:

şu şekilde bir tvs var ama bu gözü pek açmaz :queen:
img_7691_new-tvs-apache-bike_400x300.jpg

Ve anlamadığım şey şu polis motoru ve ayna yok :mrgreen:

kesin bu motorda ya antep tedir yada adana,oralarda da motorların aynasını söküyorlar ya,belki polislerde heveslenip aynaları sökmüşlerdir :queen:

Yok bu yurt dışıda :queen: bizim motorlarda bir garip yaw katalog çekimlerinde bile ayna takmamışlar :queen: ama ben bi kere bakımda aynaları söktüm harbi deli durdu motoruma ufak ayna bakıyorum orjinal aynalar gerçekten çok büyük :queen:

arkadaşlar ben benim apache ye performance egzoz takmak istiyorum ama işte üstündeki orjinal egzozu hiç bozmadan sökücem bana manifolttan gelen o ince boru kısmı lazım bire bir manifolt kısmı uyan hangi motor var biliyormusunuz :silent:

günaydın arkadaşlar.ya bahadır dı galiba bir servise sormalı bizim burda çok takan var değişik tarzda ekzoz sana burdan yazarım,güzel ses çıkıyor ama yakıtta biraz artış oldugunu söylüyor arkadaşlar.birde kendi ekzozu baya pahalı biliyorsun sakın kestirme derim,ileride belki tekrar kullanman icap edebilir.

günaydın arkadaşlar.ya bahadır dı galiba bir servise sormalı bizim burda çok takan var değişik tarzda ekzoz sana burdan yazarım,güzel ses çıkıyor ama yakıtta biraz artış oldugunu söylüyor arkadaşlar.birde kendi ekzozu baya pahalı biliyorsun sakın kestirme derim,ileride belki tekrar kullanman icap edebilir.

evet hocam ya orjinali 350 lira zaten benimde derdim o işte orjinalini çıkartıp saklicam buna uyan bulabilirsem hemen alıp takıcam egzoz ama öyle araba egzozu felan değil harbi motor egzozu takıcam geçen youtube dan izledimde biri hyo 250 egzozu takmış çok tok bir sesi var çok hoşuma gitti

msn adresim : [email protected]

slm orda kimse var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

benim motorun ön kafa grenajdan ses gelio nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yakında benim apachenin fotolarını yüklicem arjantinli arkadaşın motor yanında sönük kalır:)

slm orda kimse var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

benim motorun ön kafa grenajdan ses gelio nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yakında benim apachenin fotolarını yüklicem arjantinli arkadaşın motor yanında sönük kalır:)

var var hoşgeldin kardeş :mrgreen:

slm kimse varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

hş bulduk daha yeni katıldım güzel bi site senin moto kaç model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

arkadaşlar ben motor yagı olarak ne kullanıyorsunuz ben repsol kullanıyorum çok güzel siznde görüşlerinizi alabilrmiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

kimse kalmadı herhal

slm kimse varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

hş bulduk daha yeni katıldım güzel bi site senin moto kaç model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

arkadaşlar ben motor yagı olarak ne kullanıyorsunuz ben repsol kullanıyorum çok güzel siznde görüşlerinizi alabilrmiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

kimse kalmadı herhal

hoş heldin apache. :)vay benim motor sönük kalır he :p görelim senin çılgın türkü,bizde avunuruz o zaman.zaten benim motorda daha çok elektronik gelişmeler fazla.ve aydınlatma lambaları komple led.başka öyle jajalı bi durum yok anlican :p ama begeniliyor melet :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 2009'apache'lerde titreşim yok deniliyor doğrumudur!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar