büyük bişey çarpmadı ama pirinç tarlalarının yanından geçerken baya bir sinek katliyamı yapıyorum :mrgreen:
kırlangıç çarptı:queen::queen:
Bisikletle Uludağ'a çıktık.Bir köyde dinleniyoruz.Artık inelim geç oldu muhabbetleri yapıldı arkadaşlarla.Kafamın 5 cm önünden bir tane su şişesi geçti.Ben küfrede ede zanlıyı aradım ama bulamadım.Yaklaşık 3 km. sonra ağaç altında su içiyorduk.Bisiklet kaskı takılıydı kafamda.Bir kuş içindeki kötülükleri boşalttı kafama.Kaskı çıkarttım.Kafamda kaskın izi çıkmıştı.Bandana bağlayıp devam ettim.Orada suyla yıkasaydım kafayı bir hafta nakavttım.
Zeytinyağı mı:silent:
kırlangıç çarptı:queen::queen:
Kırlangıç kuşu zekidir:silent:, nasıl olduysa, ben de tavşanı kovalamıştım gece ışıktan önümde 250 mt koştu,ışıkta sersemleşiyor hayvancağız.
Ben küçükken bir keresinde de amcamın minibüsünün ön camına baykuş çarpmıştı. Baykuş olduğunu da sileceklere doğru dağılan kafa tasından anlamıştık.
portakalda vitaminim![]()
ne demek oluyor bu simdi...ben anamadım :silent::silent::silent:
gene bisey anlamadım...:silent:yani henüz ruhum bedenime üflenmemişti . kendi halime takılıyordum , saftım ::meleeek: bulutların üzerinde arpla ibrahim tatlısesten seni sana bırakmam çalıyordum :mrgreen: ahey ahey
bu kadar açıklama yeter mi ::blusssh: