Hiç yolda giderken kafanıza birşey çarptı mı?

büyük bişey çarpmadı ama pirinç tarlalarının yanından geçerken baya bir sinek katliyamı yapıyorum :mrgreen:

Bisikletle Uludağ'a çıktık.Bir köyde dinleniyoruz.Artık inelim geç oldu muhabbetleri yapıldı arkadaşlarla.Kafamın 5 cm önünden bir tane su şişesi geçti.Ben küfrede ede zanlıyı aradım ama bulamadım.Yaklaşık 3 km. sonra ağaç altında su içiyorduk.Bisiklet kaskı takılıydı kafamda.Bir kuş içindeki kötülükleri boşalttı kafama.Kaskı çıkarttım.Kafamda kaskın izi çıkmıştı.Bandana bağlayıp devam ettim.Orada suyla yıkasaydım kafayı bir hafta nakavttım.

benim kafama bişey gelmedide ön lastiğime gelmişti 2yıl önce sahil yolunda 1000rr ımla giderken bir futbol topu ön lastiğimin tam önüne geldi ve top gümmm ledi grup halindeydik allahtan düşmedim yoksa herkes birbirine sarardı sanırım :)

çeneden açılan kaskım çenesi açıkken.. ağzıma bal arısı girdi refleksle ısırdım o arada dudagımı içerde n soktu :) gıtrlagım ve dudagım şişti 3-4 sat kendime zor geldim ilaç flan aldım eger bogazıma kaçsa ve gırtlagımı soksa muhtemelen ölmüştüm çünkü içeriis şiştiğinde nefessizlikten düşüp çevre yolunda kalacaktım kimsede aklına böyle bişey gelemeyceginden kalp kriiz falan geçiriyor diye bogulmamaı seyredeceklerdi...

ikinci olay bir inşşatcının elindne kaçan tugla 30 cm farkla kafama kasksız sürgüğüm motorsikletin ustunde bana düşmekten kurtuldum.. tugla tam ön tekerin önüne düştü ve kırılması ile üstünden geçmem sanırım aynı ana denk gelsi motor havalandı ve jantım yamuldu.. çok fena korktum ve sonrasında giidp inşaatçıyı saygılı bir insan olsamda bu ökzülüğün karşısında dövdim..

3 olay taksimde ki konsolosluk patlamasında ordan motoriskletle arkadaşımla geçiyorduk...
patlamanın etkisi ile gelen basınçla yere düşüyoruk nerde ise.. yakşasık 40 - 50 metre yada 70 ilerde patlama olmuştu tam biz geçerken ölen güvercinler toprak cam parçaları ve araba tamponu benzeri şeyler yüüzmüe gözümüze çarpmıştı kaza yapmadan zor durdum...

benim başıma gelenler şimdilik bunlar motorsikelt sürerken...
9 canımdan sadece 6 tane kaldı sanırım :)

öndeki tırın havalandırdığı naylon poşet kaskıma takıldı, 2-3 saniye bir şey göremedim elimle atana kadar.

Bildiğim en acı olay karşıyaka spor kulubü taraftarlarından birisi yanlış hatırlamıyorsam deplasman dönüşü yola bira şişesi atarak arkadan gelmekte olan motorsikletliye çarpıyor ( muhtemelen kaska) ve sürücü kamyona çarparak hayatını kaybediyor..

Bisikletle Uludağ'a çıktık.Bir köyde dinleniyoruz.Artık inelim geç oldu muhabbetleri yapıldı arkadaşlarla.Kafamın 5 cm önünden bir tane su şişesi geçti.Ben küfrede ede zanlıyı aradım ama bulamadım.Yaklaşık 3 km. sonra ağaç altında su içiyorduk.Bisiklet kaskı takılıydı kafamda.Bir kuş içindeki kötülükleri boşalttı kafama.Kaskı çıkarttım.Kafamda kaskın izi çıkmıştı.Bandana bağlayıp devam ettim.Orada suyla yıkasaydım kafayı bir hafta nakavttım.

Bu bahsettiğin Kocaeli'de çok oluyor. Buranın kargaları organize çalışıyorlar bu konuda. En savunmasız anında vuruyorlar insanı. :queen:

eğer vana gelirseniz görürsünüz vanda ki çocukların tamamı eline taş veya sopa alıp atıyolar motorlu görünce

Zeytinyağı mı:silent:

kuş hocam .otolarla yarışan en psikopat kuş . serçe doğan kartal hepsini geçiyor çok kez şahit oldum:mrgreen: . otoların önünde süzülür özellikle asfalttan bir karış yukarıda gider

doğadaki en hızlı kuşlardan biri. belkide en hızlı. 160 km hıza çıkabiliyor. ayrıca diğer adı ebabil dir. biraz kutsal bir kuş sanırım bir de

Hirundinidae
Swallow-K%C4%B1rlang%C4%B1%C3%A7.jpg

kırlangıç çarptı:queen::queen:

bana da serçe çarpmıştı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırlangıç kuşu zekidir:silent:, nasıl olduysa, ben de tavşanı kovalamıştım gece ışıktan önümde 250 mt koştu:),ışıkta sersemleşiyor hayvancağız.

Kırlangıç kuşu zekidir:silent:, nasıl olduysa, ben de tavşanı kovalamıştım gece ışıktan önümde 250 mt koştu:),ışıkta sersemleşiyor hayvancağız.

valla ben de hiç çarpan kırlangıç görmedim. çok hızlı ve dengeli uçuyor. ben sizin kuşu görmediğinizi sanmıştım ama. hakikaten çarpsa çarpsa kırlangıç zeytin yağı çarpar ama kırlangıç çarpmaz:cherry:

Ben küçükken bir keresinde de amcamın minibüsünün ön camına baykuş çarpmıştı. Baykuş olduğunu da sileceklere doğru dağılan kafa tasından anlamıştık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben küçükken bir keresinde de amcamın minibüsünün ön camına baykuş çarpmıştı. Baykuş olduğunu da sileceklere doğru dağılan kafa tasından anlamıştık.

Baykuş da bişi mi :p Benim amcam da arabayla ata çarpmış , atın yarısı arabanın içine girmiş :)

Tabi o zamanlar ben portakalda vitaminim :p

bana ne çarpmadı ki 1 tane kalsk degiştirdim manisa izmir arası giderken taş gelmişti kalkıma vizör inikti vizörü kırdı diyeriden şimdi kullanıyorum cizik dışında bişey yok ama uzun yoldayken vözörü indirmenizi tavsiye ederim yaz kış

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne demek oluyor bu simdi...ben anamadım :silent::silent::silent:

yani henüz ruhum bedenime üflenmemişti . kendi halime takılıyordum , saftım ::meleeek: bulutların üzerinde arpla ibrahim tatlısesten seni sana bırakmam çalıyordum :mrgreen: ahey ahey :p

bu kadar açıklama yeter mi ::blusssh:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yani henüz ruhum bedenime üflenmemişti . kendi halime takılıyordum , saftım ::meleeek: bulutların üzerinde arpla ibrahim tatlısesten seni sana bırakmam çalıyordum :mrgreen: ahey ahey :p

bu kadar açıklama yeter mi ::blusssh:
gene bisey anlamadım...:silent::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
boşver o zaman : ) büyüyünce öğrenirsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar