Uslubun hakkında seni uyarıyorum... Beni tanımiyorsun ve konu hakkında bilgiyede sahip değilsin... Burda konu hakkında konuşacak en son kişisin... Bana hesap sormaya kalkma... Birde kalkıp sana hesap verecek degilim... Gereken yere gereken cevapları veriyorum zaten... Hiç birseyin ayağına yattığım falan yok... Kime yalvarıcam beni bırakmasın diye benim birseyler paylaştığım birçok insan zaten şu an burda degil... Su anki üyelerin çoğunuda tanimiyorum zaten... Senin gibiler çıkıp yorum yapmasın diye sessizce ayrılmak istedim fakat hakaret içeren açıklamalar bana cevap hakki doğurdu... Ayrıca bu saatten sonra zaten bu ortama ihtiyacım yok... Değer verdiğim insanlar zaten yanimda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:37 ----------
Uslubun hakkında seni uyarıyorum... Haddini aşma... Beni tanımiyorsun ve konu hakkında bilgiyede sahip değilsin... Burda konu hakkında konuşacak en son kişisin... Bana hesap sormaya kalkma... Birde kalkıp sana hesap verecek degilim... Gereken yere gereken cevapları veriyorum zaten... Hiç birseyin ayağına yattığım falan yok... Kime yalvarıcam beni bırakmasın diye benim birseyler paylaştığım birçok insan zaten şu an burda degil... Su anki üyelerin çoğunuda tanimiyorum zaten... Senin gibiler çıkıp yorum yapmasın diye sessizce ayrılmak istedim fakat hakaret içeren açıklamalar bana cevap hakki doğurdu... Ayrıca bu saatten sonra zaten bu ortama ihtiyacım yok... Değer verdiğim insanlar zaten yanimda...
1.uslubum gayet derinletici anlatım seklinde
2.haddimi senin gibi birinden ogrenicek hiç deilim
3.ben seni tanıyorum azcok konudan hakimim
4.burası herkese cevap hakkı tanınan bir baslık artistlik yapıp ustume cıkmaya kalkma ezerim
4.sana illa hesap ver diyen yok
5.senin gibiler dedigin insanlara aslında senin gibi degil benim gibi olan insanlar
6.zaten bu saatten sonra senin bu ortamda işin yok
7.sen bak corbana gerisini karıstırma
detaylı bir cevap yazdım..
boyle bir mesaj yazmak istemezdim fakat arkadasın boyle artist tavırlarına dayanamadıgım için yazdım..bence cokta iyi oldu...:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------
Nooluyor ya, 2-3 gün girmedim foruma soğuk rüzgarlar esiyor.
Madem şahıs yada şahıslarla sorunun var özel mesaj göndererek görüşseniz ya, böyle ulu orta olunca Bursa MT etkileniyor. Soğuk savaşa gerek yok!
Yeni katılan arkadaşlar ya da bu yazıları okuyanların içine kurt düşürüp Bursa MT nasıl bi topluluk diye düşündürebilir!!!
Bence, Kişisel sorunları özel mesajla görüşmeniz hem sizin kimliğinize hemde BursaMT topluluğuna zarar vermeyeceği kanaatindeyim. Forumda yazılacaksa da bunca merak eden üyelere konuyla ilgili bir açıklama yapmanız gerekir diye düşünüyorum, belki sorunun nerden kaynaklandığını bilirsek uzlaşma sağlayabiliriz!
abi illa gider ayak bir gerginlik cıkaak ya o yuzden bazıları kendince ortamı gerip uste cıkmaya kalkıo benim en sınır oldugum sey..gidiosan git kardeşim seni zorla tutan yok dimi ama...