- Konu Yazar
Teşekkürler bakalım iki topiciğede yazdım cevap verecektir sanırım:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
Montum var yeni aldım nebel tourıng feyizoğlundan almıştım çokda memnunum dediğin puf mont taktiğini bende uyguluyorum:cat: 10 numara oluyo üst tamamda ama altı nasıl çözcez bakalım uygun fiyata:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
Kışın yağışta biniyorsan özellikle üste ya kaliteli bir yagmurluk ki revit bu işte son nokta,üşümemek istiyorsan da kesinlikle yagmurluk almasanda diz üstü rüzgarlık öneririm ,dizüstü takarken deponu ve yankapakların bir kısmını bantlamanı veya depo kılıfı kullanmanı yoksa boya felan kalmıyor...Mont veya pantalon yagmur geçirmesede kumaşı oluşturan dokuma kısmı ıslanınca kullanıcı ile arasındaki havayı daha hızlı sogutuyor.rüzgarda bir yöne ittiginden mont gövdeye yapışıyor ve soguk daha kolay etki ediyor.ben mont altına kat kat giyinmek yerine puf montlardan aldım bir beden küçük böylece kaba durmuyor üst üste iki mont.En alta tishört üste puf üste moto mont üste yagmurluk altda yalnız yagmurluk önde dizlik(rüzgarlık branda şeklinde vinil malzemeden imal.)Günün büyük bir kısmı dışardayım..ucuz diye alacagın yagmurluklar kısa sürede çatlıyacak yada bantları atacak ve çöpe.revit i alt üst ayrı ayrı alabiliyorsun.fakat fiyat takım 200-220 arası.Altı daha pahalı.Kolay gelsin.
Montum var yeni aldım nebel tourıng feyizoğlundan almıştım çokda memnunum dediğin puf mont taktiğini bende uyguluyorum:cat: 10 numara oluyo üst tamamda ama altı nasıl çözcez bakalım uygun fiyata:silent: