Gene Zam Gene Zam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben motoruma lpg taktırmayı düşünüyordum!artık kesinleşti :queen:

Harika 14 ayar Altinin mg fiyat 3,7 tl Benzin fiyat 3,40 tl. Yakinda kuyumcular benzin satmaya baslar ise sasmayin. Dugunde gelinlerin boyunlarina depolar ile kursunsuz benzin asarlar artik. Saol sevgili devlet yoneticileri, uc kurusluk motor zevkimiz de boylece luks tuketim oldu sayenizde.

:queen:hiç şaşırmam..

zam zam zam yeter artık....

asgari ücrete komik ötesi kozmik zam..benzine her dakka kol gibi zam...Bu işte bizimde sorumluluğumuz var ne yazık ki.toplum olarak tepkimizi dile getirmiyoruz.ee zam yapma sevdalıları içinde bu ülke dikensiz gül bahçesi durumunda oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankarada takıyorlar... :cat:
ancak ekonomik değil derler..

Ahh be abicim! taktırsak ne olacak zaten 10 beygir motor taktırdıkdan sonra düşecek 5 beygire :mrgreen: En iyisi ben ybr'ye bir pedal taktırayım velesbit niyetine kullanırım :queen:

o kadar zam yapıldı. varil fiyatı düşüyorda fiyat aynı kalıyor. hayret ediyorum bu duruma.

bu konuya biz motorcular bi el atsak, kimseyi zora sokmayacak şekilde güzel ve planlı bir organizasyon ile şöyle yollara bir çıksak... diğer ülkelerdeki benzin vergisi ve bizim ülkemizdeki benzin vergilerini halkımıza bir hatırlatsak.

listenin ilk başında da ben olsamDA BİLMİYORUM GERİSİ GELİRMİ...

1. gkhnkzy [(eğer o tarihe kadar motorumu satmaz isem) satsam bile arabayla gelirim]

3 kuruşun hesabını yapmayın ... :p

halaybaşı benim hep beraber söylüyoruz.

Muratgilin damından hoplayamadım
Muratgilin damından hoplayamadım
döküldü liralarım toplayamadım ::blusssh:::blusssh:::blusssh:

Arkadaşlar bu arada asgari ücrete de zam yapmışlar.Gerilen ortamı yumuşatayım hadi gülün biraz :p

Asgari ücret, 1 Ocak 2010’dan itibaren, 16 yaşından büyükler için brüt 729, net 577.01 lira, 16 yaşını doldurmamış işçiler için ise brüt 621, net 499.62 lira olarak belirlendi.Kaynak:Milliyet

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Bd1jvoN5NNE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Bd1jvoN5NNE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

Bunada şükür..

Aman ne büyük haber ne büyük zam duyunca sinir oluyo insan:pr:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar