- Konu Yazar
26-12-2009 eşim fundanın ehliyet sınavı sebebi ile saat 09:30 civarıTarsus barboros lisesine geldik

İşini şansa bırakmamak için yedek kalem alıyor.

Fazla geçmeden aynı sınava girecek olan agabisi de geliyor.

Hafta içi yagan yagmurun camuru halen kurumamış. Sanki deg tepe gecmişiz gibi camur oluyor motorum.

Eşime bol sans dileyerek sınava ugurladıktan sonra atıştıran hafif yagmur ile birlikte Kanuni yetkili servisimiz Vedat ustamızı ziyaret ediyorum.

Vedat ustanın evlatlarım dedigi kedilerinin birkaç tanesi.

Vedat ustam mesgul.

Bol kazanclar vedat ustam
Vedat ustanın yanından ayrılıp okula dondum. Kendimce esim sınavdan cıktıkdan sonra Camlıyaylaya gider sucuk ekmek yaparız diye plan kuruyordum. Bu arada Sencer Abi (Yurekce ) aradı.
İbrahim nerdesin.
Tarsusdayım abi esimin ehliyet sınavı var.
Sonra ne yapacan
Abi Camlıyaylaya cıkmayı dusunuyorum.
Tamam geliyim beraber cıkalım.
Buluşma yerini kararlaştırıp tel kapatıyorum.
Tarsus trafiginde fotograf cekmek hiç aklımıza gelmedi. Tarsus cıkısı yoldan kareler.

Cok guzel bol virajlı yollarda motosiklet kullanmak gercekten cok zevkliydi.
İste kanıtı Yurekcenin Viraj keyfi.yuzunden okunuyordu.

Esim once arabayı tercih etti.

Sonra arabayı sıkıcı bulunca motoru deneni ve benden tam not aldı.

Guzel manzara ve bol virajlı yolların ardından Sıkma ayran yemek icin kucuk bir mola verdik. Aslında niyetimiz sucuk du ama sıkmayı gorunce dayanamadık. Ne kadar dogru karar verdigimizi Camlıyaylaya varınca anladık. Maalesef Camlıyaylada bir tane Kendin pişir Kendin ye bulamadık. Zaten aradıgımız tarzda el yapımı sucuk da bulamadık. Gelmişken boş donmeyelim bari diyerek sıcak birer cay içtik. Başlıgı oluşturan da bu oldu. Yurekce ile Camlıyaylaya cay içmeye gittik.. Sonuc. Cam bahane Bol virajlı yollar ve Manzara sahene. Fotoların gerisi Ailecek bize sıkma hazırlayan Guleryuzlu koylu esnafımız ve Yoldan manzaralar..

As kalsın unutuyordum. Sencer abimizin ve GSR600 un gun yuzune cıkmamış. Duşman canlatan dosta masallah dedirten fotoları. (Fotoyu cekene de masallah deyin lutfen)

Sencer Abinin Motosikletci selamı.

İşini şansa bırakmamak için yedek kalem alıyor.

Fazla geçmeden aynı sınava girecek olan agabisi de geliyor.

Hafta içi yagan yagmurun camuru halen kurumamış. Sanki deg tepe gecmişiz gibi camur oluyor motorum.

Eşime bol sans dileyerek sınava ugurladıktan sonra atıştıran hafif yagmur ile birlikte Kanuni yetkili servisimiz Vedat ustamızı ziyaret ediyorum.

Vedat ustanın evlatlarım dedigi kedilerinin birkaç tanesi.

Vedat ustam mesgul.

Bol kazanclar vedat ustam
Vedat ustanın yanından ayrılıp okula dondum. Kendimce esim sınavdan cıktıkdan sonra Camlıyaylaya gider sucuk ekmek yaparız diye plan kuruyordum. Bu arada Sencer Abi (Yurekce ) aradı.
İbrahim nerdesin.
Tarsusdayım abi esimin ehliyet sınavı var.
Sonra ne yapacan
Abi Camlıyaylaya cıkmayı dusunuyorum.
Tamam geliyim beraber cıkalım.
Buluşma yerini kararlaştırıp tel kapatıyorum.
Tarsus trafiginde fotograf cekmek hiç aklımıza gelmedi. Tarsus cıkısı yoldan kareler.

Cok guzel bol virajlı yollarda motosiklet kullanmak gercekten cok zevkliydi.
İste kanıtı Yurekcenin Viraj keyfi.yuzunden okunuyordu.

Esim once arabayı tercih etti.

Sonra arabayı sıkıcı bulunca motoru deneni ve benden tam not aldı.

Guzel manzara ve bol virajlı yolların ardından Sıkma ayran yemek icin kucuk bir mola verdik. Aslında niyetimiz sucuk du ama sıkmayı gorunce dayanamadık. Ne kadar dogru karar verdigimizi Camlıyaylaya varınca anladık. Maalesef Camlıyaylada bir tane Kendin pişir Kendin ye bulamadık. Zaten aradıgımız tarzda el yapımı sucuk da bulamadık. Gelmişken boş donmeyelim bari diyerek sıcak birer cay içtik. Başlıgı oluşturan da bu oldu. Yurekce ile Camlıyaylaya cay içmeye gittik.. Sonuc. Cam bahane Bol virajlı yollar ve Manzara sahene. Fotoların gerisi Ailecek bize sıkma hazırlayan Guleryuzlu koylu esnafımız ve Yoldan manzaralar..

As kalsın unutuyordum. Sencer abimizin ve GSR600 un gun yuzune cıkmamış. Duşman canlatan dosta masallah dedirten fotoları. (Fotoyu cekene de masallah deyin lutfen)

Sencer Abinin Motosikletci selamı.

Son düzenleme: