- Konu Yazar
Arkadaslar 25 mayis 2009da gecirmis oldugumuz agir yaralanmali trafik kazasinin raporlarini sigorta sirketinin tum ugrasilarina ragmen kanuna karsi gelemeyecegi sekilde onlari kilitleyerek edindim.herturlu rahatlar.Allah dusmanima Turkiyede kaza yuzu gostermesin.cunku harpde bile bir onur ve seref olur...Tipki canakkale cephesinde yasananlar gibi.Ama bu sirket 7 aydir oyaladi beni ve bende gerekeni en iyi sekilde yaparak vermemekde direttigi fotolari bugun aldim.bu fotolari varmedikleri icin 7 aydir motosikletin pert parasini alamiyordum.ama demek yilanin basini ezmek lazimmis.cok insani davranmama ragmen.turlu yufka yureklilikleri gostermeme ragmen cevremin bana sorumluluklarimi hatirlatmasi uzere en agir sekilde maskemi takmis bulunmaktayim.onlarin bana yaptiklari mahkemede yanlarina kar olacak...ofke ile kalkmadim ve zarar ile oturmadim sonuc olarak...tazminat hakkimi kullaniyorum...sonuna kadar...Bana dua edin.
1-kisisel maddi..
2-kisisel manevi..
3-esim adina kisisel maddi..
4-esim adina kisisel manevi...
5-kazadan dolayi acilan kamu davasi..
6-7 ay beni oyaladiklari icin acilacak olan dava...
buyurun resimler...
Not: Kanunen mahkeme asamasinda oldugumdan plakalari kapadim kimse yanlis dusunmesin...
Kanunlara olan inancim ve etik saygi..:bounce:

Bu kaza resimleri merak edip kazamin nasil oldugunu soran arkadaslarima kardeslerime ithaf olunur...
Allah kimseye boyle kaza gostermesin ...
ale:
1-kisisel maddi..
2-kisisel manevi..
3-esim adina kisisel maddi..
4-esim adina kisisel manevi...
5-kazadan dolayi acilan kamu davasi..
6-7 ay beni oyaladiklari icin acilacak olan dava...
buyurun resimler...
Not: Kanunen mahkeme asamasinda oldugumdan plakalari kapadim kimse yanlis dusunmesin...
Kanunlara olan inancim ve etik saygi..:bounce:

Bu kaza resimleri merak edip kazamin nasil oldugunu soran arkadaslarima kardeslerime ithaf olunur...
Allah kimseye boyle kaza gostermesin ...
Son düzenleme: