[KOCAELİ MT] GöLCüK DaĞLaRıNDa ViRaJLaRıN TaDı; 3 Motor 3 KiŞi =)

tesekkurler cakalaz buyur gel beklerım :) önümüzdeki önümüzdekı hafta sonu havalar ıyı olursa gelmeyı planlıyorum golcuge ozledım sahılı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezi süper olmuş ama nerde korumalarınız bakiiiiim,korumasız asla

Sırf bu koruma takıntınız yüzünden bi daha ki gezimde yine tüm Fotoğraffları kasksız cektireceğim :mrgreen:

Sırf bu koruma takıntınız yüzünden bi daha ki gezimde yine tüm Fotoğraffları kasksız cektireceğim :mrgreen:

çako senn bu kask tanıntını anlayamadım :D :queen: ben bidahakine takıcam :D bu arada şaka bi yana çako kasksız binmez o gün 3 motor bozuk ve virajlı yolda zaten bnm kontak kapalıydı fotolarda.kaskı takınca görüş açısı daralıyor ve diğr motorların biri sağ arkana biri sol arkana geliyor anlayamıyorsun bu yüzden kask daha bi riskliydi.ayrıca hiç korumasuz değil montum wardı =)

Kasksız cıkmam abi :)

Yarın hava iyi gözüküyor Meteoroloji de :p

kasklar kolda değilde kafada olsa daha iyi olacakmış:cat:

kask demişken; o imzanın üstünde o fotolar çok tezat :)

Kasksız olmamış :p

Kask Konusunda Yorum Kabul etmiyoruz ; Açıklaması fotoların altında mevcut !

evet açıklama :

NOT ; VİRAJLARDA KASKLARIMIZI ÇIKARDIK TAT ALALIM DİYE; FAKAT ŞEHİR YOLLARINDA HEP KAFAMIZDAYDILAR ; BOSUNA LAF SOKMASIN KİMSE

yorumsuz..

Sadece bir bakın.. nerede olmuş.. nasıl olmuş...

Güzel gezi yapmışsınız. teşekkürler..

Hala kask diyosunuz yahu ;

Bizim gezi güzergahımızda tek bir araç bile yoktu... Her hangi bişeeyin altına girmeyiz...

Kask konusunda burada yazanlardan cok daha titiz ve bilgiliyim :bounce: siz rahat oLun...

Hala kask diyosunuz yahu ;

Bizim gezi güzergahımızda tek bir araç bile yoktu... Her hangi bişeeyin altına girmeyiz...

Kask konusunda burada yazanlardan cok daha titiz ve bilgiliyim :bounce: siz rahat oLun...

bilgilisindir illaki de şöyle bişiyi unutuyorsun, illa bi aracın altına girmek gerekmiyor, kafanı yere vurman sürtmen veya bir yere (taş, bariyer vs..) yeterli değil mi? Herneyse velhasılkelam, KAFA SENİN HAYAT SENİN.. TERCİH MESELESİ.. :rendeer: :wiinkk:

*** Şahsınla alakalı değil kim olsa aynı şeyi söylerdim :rendeer: hem zaten dost acı söyleyendir :cat:

Güzel kardeşim, buraya başlık açtıysan olumlu olumsuz eleştirilere açık olacaksın !!! Sen kimseden fazla birşey bilmiyorsun, kimse kimseden fazla şey bilmiyor ( zaten motosikletin ilk kuralı bilmiyorum felsefesidir ) .... yaptın bir madem hata, olur olmaz bahane aramak yerine ( virajların tadını çıkarmak , 50-60 kasksız gitmek , güzergahında araç olmaması , yolların bozuk olması vs vs ) hatanı kabul edip kendine düşen kısmını alacaksın !!!!! çok şey biliyorsun ya , eğer bilsen ''korumanın ne zaman lazım olacağının bilinmediğini'' bilirdin ... Buradaki insanlar senin için dostane uyarılarda bulunmuş, sen herkese ters çekmişsin ... Çuvaldızı başkasına dürtmeden önce , iğneyi kendine dürt !!! Bu sana hiçbirşey kaybettirmez , aksine seni yüceltir !!! Bunları sana hem yaşım , hem tecrübem neticesinde , kabul edersen bir ağabey olarak söylüyorum ....

ben yine işin doğrusunu söyleyeyim de, gerisi sana kalsın :wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
laf sokmasın kimse demişiniz ama sokacam :p

ben yerinizde olsam kaskı hiç yanıma almam boşuna kolumu ağrıtmasın .. bi dahaki sefere boşuna almayın

insanlar korumaların önlemini geç anlarlar.. Allah kimseye "Keşke" dedirtmesin..

dunyanın bır cok yerınde kask sız motosıklete bınen var tabi arkadaşlar bence bu kadar yüklenmeyın arkadaşlar bıraz hava almak istemişler bazen bızde şöyle bır hava alalım dediğimiz olmuştur ama şahsen ben cesaret edemedim ama onlar etmişler sağlık onların sağlığı ne dıyelım

dunyanın bır cok yerınde kask sız motosıklete bınen var tabi arkadaşlar bence bu kadar yüklenmeyın arkadaşlar bıraz hava almak istemişler bazen bızde şöyle bır hava alalım dediğimiz olmuştur ama şahsen ben cesaret edemedim ama onlar etmişler sağlık onların sağlığı ne dıyelım

yokluğun gözü kör olsun .... :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar