Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,
Dün hafta içinin yarattığı yoğun stresten dolayı canım çok sıkılmıştı, pazar gelsin diye bekliyordum, evde vakit geçmeyeceğini düşünerek, motoru alıp gezeyim dedim, biraz kendime gelmek istedim, kısa bir akçay turu yaptım, her zaman gittiğimiz yerler ama sonuçta dinlendirici ve keyifli oldu, ybr 250 yimi yoksa kardeşinimi alayım diye düşünüyordum, ybr 125 mi alayım dedim, çünki ybr 250 nin bakımını yapıp, depoya kaldırmıştım, gideceğim yer kısa mesafe olduğu için, hadi kardeşinle takılayım dedim
önce akçay kordondaki cafede sabah kahvaltımızla başladık günümüze, sonra kısa bir kordon turu, hava çok güzel ve temizdi, akçay iskelesinde balık tutanlarla sohbet ettik, ve biraz cafede oturdum, derken iki arkadaşım denk geldi, ve sohbete başladık, ve günümüzü böylece bitirmiş olduk:cat:
bu arada herkezin yeni yılı kutlu olsun:cat:

Dün hafta içinin yarattığı yoğun stresten dolayı canım çok sıkılmıştı, pazar gelsin diye bekliyordum, evde vakit geçmeyeceğini düşünerek, motoru alıp gezeyim dedim, biraz kendime gelmek istedim, kısa bir akçay turu yaptım, her zaman gittiğimiz yerler ama sonuçta dinlendirici ve keyifli oldu, ybr 250 yimi yoksa kardeşinimi alayım diye düşünüyordum, ybr 125 mi alayım dedim, çünki ybr 250 nin bakımını yapıp, depoya kaldırmıştım, gideceğim yer kısa mesafe olduğu için, hadi kardeşinle takılayım dedim
bu arada herkezin yeni yılı kutlu olsun:cat: