Buji Kararması

ARkadaşlar şimdi benim kafam takıldı bu konuya:silent:.Benim motosikletin bir arızası mı var yahu.Uykum kaçtı zaten.Kız arkadaşımla da atıştık.Ulen motosikletim olsa yanımda dertleşirdik.Dırdırı yok kıskanma derdi yok be. . .:bounce:

Bende 1 ay önce ayrıldım rahatım motoru onun yüzünden muayneye bile götürememiştim(Benimkisi biraz kompleksliydi)Şimdi motorumla rahat huzurluyum.Motora NGK marka buji al ama orjinalinden al ondan sonra kafan rahat olsun(Motorla uzun yola cıkmıyorsan kararması normal):)

Buji degistirdikten sonra ayni sikinti yok ise , keyfine bak. Arada bir buji sok ve bak bakalim basi beyaz mi kararma yoksa gonlunu ferah tut.

Spark_plug_Outlook_Analysis.jpg

Boyle gozukmeli hep

SparkPlug-normal.jpg

Bende 1 ay önce ayrıldım rahatım motoru onun yüzünden muayneye bile götürememiştim(Benimkisi biraz kompleksliydi)Şimdi motorumla rahat huzurluyum.Motora NGK marka buji al ama orjinalinden al ondan sonra kafan rahat olsun(Motorla uzun yola cıkmıyorsan kararması normal):)

ngk aldım;) hatta birtane de yeek aldım.Birdaha böyle sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum ama ne olur ne olmaz.

MFM

Motora NGK marka buji alınca kız arkadaşlar sorunlar bitiyor mu müdür :p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen: süper :cat:

not: demek istediğini anladım :)

Motora NGK marka buji alınca kız arkadaşlar sorunlar bitiyor mu müdür :p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen: süper :cat:

not: demek istediğini anladım :)

Keşke o kadar kolay olsa öyle kolay olsa iridium platinyum alırım:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar