[Kayseri - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tünaydınlar efem.Bastığınız yer euro olsun,oturduğunuz yer dolar :mrgreen:

tuni kayseri nin yolunu bulamıycan bak fazla dalma gece alemlerine.

valla dediğin oldu murat abi. gecenin bi saatinde ::cheeeeer buz gibi biraları içince ve dışarı çıkınca üşüttüm hasta olmuşum. evde yatıyom şimdi..

ferhat abi pazar beni aramışın 12 gibi ama ben o sırata yatıyodum. yoldan yeni gelmiştim. sonra da seni arayamadım kontürüm yoktu. kusura bakma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

bana dua edin yeter..

iki haftada bir dua edin dua edin. amma da çok sınavlarınız oluyor be. üniversite hayatınız ders ile geçiyo. :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

günaydın kayseri neredesiniz yavvv

burdayız burda. abi kusura bakma pzar gelcem dedim aküyü almaya ama hasta olmuşum. ve pazar ankaran geldiğimde 16:00 a kadar uyuya kalmışım evde. zaten şu anda da salya sümük :salut: yatıyom evde::arrow::

günaydın arkadaşlar
murat kardesim nerelerdesin hiç gözükmüyorsun.
herkese şimdiden iyi seneler diliyorum
2010 yılı hepimiz için sağlık,mutluluk,para,motor((mt03),$,¥,€,₤,tl,bono,tahvil,ev,araba))getirsin diyor mübarek christmas bayramınız mübarek olsun diyorum

bi günaydın kayseri de benden ozaman :)

la olum sen nerelerdesin. hiç girip yazmıyom. beyenmiyon mu bizi???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

günaydın arkadaşlar
murat kardesim nerelerdesin hiç gözükmüyorsun.
herkese şimdiden iyi seneler diliyorum
2010 yılı hepimiz için sağlık,mutluluk,para,motor((mt03),$,¥,€,₤,tl,bono,tahvil,ev,araba))getirsin diyor mübarek christmas bayramınız mübarek olsun diyorum

senin de mübarek olsun murat abi...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun,Hep bereber ritim tutuyoruz,Hoppaa,CİNGIL BELZ CİNGIL BELZ CİNGILI CİNGIL CİNGILI BELZ,CINGIL OLDU BELZZ :queen: Ohhh ::blusssh:::sefereee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar