yağmurun altında motor altımda gezisi

bir yağmur yağıyor bir güneş acıyor derken yine oğlumla karar verdık ve ufacık ta olsa bol keyif aldığımız gezimizi yapalım dedik ve gıydık yağmurlukları cıktık yola pazar günü az vakıt hava şartları ancak bu kadarını yaptırdı bize ve sizlerle paylaşalım istedık:cat:

Maşallah usta..Sizi tutabilene aşkolsun ne diyeyim :)

Uçaklı mekan neresi bu arada? Hep gizemli yerlere gidiyonuz hee..

Sana özel mesaj attım bu arada..Bi bakıver..

Maşallah usta..Sizi tutabilene aşkolsun ne diyeyim :)

Uçaklı mekan neresi bu arada? Hep gizemli yerlere gidiyonuz hee..

Sana özel mesaj attım bu arada..Bi bakıver..

eyvallah enginim haftaya nükleer santralleri gezeceğiz :queen::queen:
abi ben baktım ama bana özel mesajın gelmemiş:cat:

yine konuşturmuşsun resimleri :p yağmur ,çamur,fırtına yıldıramaz sizleri.bizde evde oturuyoruz üşüyorum hastamı olucam acaba :queen:,haftaya bende gündüz müsaitim hava güzel olursa dolaşırız güzelim memleketi :p

yine konuşturmuşsun resimleri :p yağmur ,çamur,fırtına yıldıramaz sizleri.bizde evde oturuyoruz üşüyorum hastamı olucam acaba :queen:,haftaya bende gündüz müsaitim hava güzel olursa dolaşırız güzelim memleketi :p

bak tamerim şart koymuşsun ama hava güzel olursa diye anlamam abi geleceksen gel kapımız açık yalnız hava kar mı olur yağmur mu olur güneşlimi o rası şansına:rendeer: motosıkletımede elinin değdiği nasıl belli oluyor ama pırıl pırıl dün akşam yıkamasaydın bu gun arazide olacaktık emeğine kıyamadım:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baa ogul döktürmüşsünüz gene resimler harika tesekkurler

laf aramızda dünde ben ve hatun karaburun yaptık şişştt caktırma heheh dün hava baya güzeldi mekanda güzeldü tabi:)

güzel bir baba ogul tablosu :) bir motorcu daha yetisiyor galiba

güzel etkınlıkler yapıyorsun abı.. Allah mutlulugunuzu bozmasın

hem takdir hemde tebrik ediyorum seni harika bir gezi olmuş
geziyi oğlunlada paylaşman daha bir başka güzel allah nice güzel gezilere gitmeni nasıb etsin oğlunla beraber tabiiiiii

hem takdir hemde tebrik ediyorum seni harika bir gezi olmuş
geziyi oğlunlada paylaşman daha bir başka güzel allah nice güzel gezilere gitmeni nasıb etsin oğlunla beraber tabiiiiii

inşllah nasıp olur bu kış aklımda kültür gezileri gibi bir şey var istanbulumuzun gezecek yeri çok maaşallah teşekkür ederim:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi, güzel resimler ,,,resimler 1 er 1 er açılırken baktım alla allah dedim ! ufaklığa bak ,erken başlamış dedim heralde :D helal olsun :D 16. resimden intibaren Peder beyi gördüm :)

Güzel gezi, güzel resimler ,,,resimler 1 er 1 er açılırken baktım alla allah dedim ! ufaklığa bak ,erken başlamış dedim heralde :D helal olsun :D 16. resimden intibaren Peder beyi gördüm :)

teşekkür ederım asıl daha ufak başlayanlar var evde mutfaktan suyu bıle motor sesi kullanarak gidip içiyor:queen::rendeer:

sinan abi yoksa motordan sonra uçak almayamı niyetlisin :p

yalanda değil hani havacılığa merakım var hele o pırpır denılen uçaklara bayılıyorum ama bunların bunların cc leri cok beh şimdi lpg de takılmaz bunlara:queen:acaba yukarda kontak kapasak tasarruflu olurmu:queen::rendeer:

Allah kazasız belasız hep böyle güzelikler yaşamanızı nasib etsin sinan abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar