bi çalışma ybrve yzf karışımı
Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım.
Sakın motor sıcakken yağı değiştirmeye kalkmayın yoksa sizinki de benimki gibi yağ tahliye vidasının paso yeri yalama olur.
Bu yüzden paso attırdım olmadı helicoil ile yaptık vida yerini
Arkadaşlar , Pirelli MT65 fiyatları nedir , bilen var mıdır?
Bursada araştırdım , birisi 150tl diyor diğeri 125tl (ön+arka)
IRC için ise 110tl , UNILLI diye de bir marka 145tl...
Sizce hangi markayı almam daha iyi olur.
arkadaşlar dün bir yamaha bayisiyle görüştüm dediki aynen japonlar artık kendileri piyasaya girdi dedi istanbulda şirket kurmuşlar eskiden koçlarınmış artık direk kendileri satacakmış hem de daha ucuz olacakmış ve yeni yeni modeller çıkacakmış dedi
Arkadaşlar , Pirelli MT65 fiyatları nedir , bilen var mıdır?
Bursada araştırdım , birisi 150tl diyor diğeri 125tl (ön+arka)
IRC için ise 110tl , UNILLI diye de bir marka 145tl...
Sizce hangi markayı almam daha iyi olur.
Pirelli Mt 65 ler sirkecide çifti 105 Tl tavsiye ederim.
Bilgisi verilmiş durumda.Yamaha Motor Sanayi ve Ticaret Limited Sirket:
Import and sale of motorcycles, all-terrain vehicles, golf cars, their parts, accessories and other products in Turkey.
bilgisine ulaştım. Zincirlikuyu çivarında oturan bir arkadaş daha net bir bilgiyi adresinden alabilir ve bizide aydınlatabilirSistem Numarası (Cokey ID) Şirketin Ünvanı--------------------------------------------------Adres Şehir İlçe ---------------------------------------------------------------Vergi Numarası
1320187-------------------------YAMAHA MOTOR SANAYI VE TİCARETLİMİTED ŞİRKETİ ---KORE ŞEHİTLERİ CAD.NO.37/6 ZİNCİRLİKUYU - İSTANBUL- İSTANBUL 9340476164
Yamaha japon sitesinden araştırdım. Şirket yapısında Türkiye için 22 Aralık 2009 da
Bilgisi verilmiş durumda.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı sitesinden şirket hakkında;
bilgisine ulaştım. Zincirlikuyu çivarında oturan bir arkadaş daha net bir bilgiyi adresinden alabilir ve bizide aydınlatabilir
aydınlanmak istediğin konu nedir?
çifti 105 tl olan yerin adresini alabilirmiyim. bana da lazım olacak yakında
http://www.yildizticaret.com/pro/1890/167/HELD-9010-MOTOSIKLET-BRANDASI
arkadaşlar, burada beden seçeneklerinde M:500ccm, L:750ccm. yazıyor. bilen biri aydınlatabilir mi??:rendeer:
kardeş feyizoğluna da bakabilirsin beden konusunda yardımcı oluyorlar.ben kipa dan 20 tl ye aldım L beden uyar dedim benim ybr ye ama kısa geldi biraz çantadan dolayı.bende 40lt lik var arkada onu dikkate al bence ve XL veya XXL beden bulabiliyosan al.büyük olursa da sıkıntı olmaz.saygılar...
açıkçası bende düşünüyorum bi çanta ybr'me kaç l olacağı konusunda kararsızım uygun fiyata güzel bişey arıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?![]()