- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar.
Benim basima geldi bari sizin basiniza gelmesin.
Gecen motoruma bir bakiyim dedim (fabrika otoparkinda kendi tekli ayakligi ustunde brandali vaziyette duruyordu, kisin pek kullanmiyorum) . Motoru ayakligin ters tarafina yatmis vaziyette yerde kuzu kuzu yatarken buldum. Icim bir cizzzzzzzzzz etti
ale: 3-4 gun oncesinde cok siddetli firtina ve yagrum olmustu. Neyse kaldirdik arkadasla, bastik calismadi, vurdurduk calisti (1 aydir dokunmamistim, arada bir calistirmak gerekiyor sanirim) neyse ucuz atlattim derken bir baktim grenaja, distan 2, icten 1 yerinde kirik (catlak) var. Nasil uzuldum anlatamam. Daha once de park halindeyken veletin biri ustune oturuyum diye asilip dusurmustu
r:
Simdi motoru ayagin ustune durdugu tarafa dogru gerdirerek saglam biyere bagliycam. Siz siz olun, kisin motorunuz disarda duruyorsa bir sekilde saglama alin...
Benim basima geldi bari sizin basiniza gelmesin.
Gecen motoruma bir bakiyim dedim (fabrika otoparkinda kendi tekli ayakligi ustunde brandali vaziyette duruyordu, kisin pek kullanmiyorum) . Motoru ayakligin ters tarafina yatmis vaziyette yerde kuzu kuzu yatarken buldum. Icim bir cizzzzzzzzzz etti
Simdi motoru ayagin ustune durdugu tarafa dogru gerdirerek saglam biyere bagliycam. Siz siz olun, kisin motorunuz disarda duruyorsa bir sekilde saglama alin...