tanrinin_kirbaci34 Bacom Nice Senelere...

Evet bugun sitemizin haşin erkeğinin doğum günü Nice senelere bacom abim :mrgreen: Kendisi 40 yaşına bastı hala uslanmadı bir tane hatun istiyor :p

yaptrlanveriefe07064077nd8.jpg

yaptrlanveri62307654350lj1.jpg

:mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni yan masadan yolladılar.:mrgreen: Doğum günün kutlu olsun..

Evet bugun sitemizin haşin erkeğinin doğum günü Nice senelere bacom abim :mrgreen: Kendisi 40 yaşına bastı hala uslanmadı bir tane hatun istiyor :p

yaptrlanveriefe07064077nd8.jpg

yaptrlanveri62307654350lj1.jpg

:mrgreen:

inkar eden japon olsun ınkar etmıyorum.ama 40 olmadı ulan daha alırım bütün yağlarını bı anda ona göre :queen::queen::cat:canım benım cok tesekkur ederım sağol ıyıkı varsın :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

nice senelere doğum gunun kutlu olsun :rendeer:

tesekkur ederım cok sağol :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

Beni yan masadan yolladılar.:mrgreen: Doğum günün kutlu olsun..

yan masaya sevgıler gonderıyorum bıde karanfıl :queen: pesınede cok tesekkur edıyorum o zaman :cat::rendeer:

vay karaburun artçısı :cherry:
nice senelere :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nice senelere abi

Hayırlı, uğurlu, ve gönlüne göre bir hayat arkadaşı ile keyifli seneler diliyorum...:rendeer:

Nice senelere abi[/QUOTE

canım kardesım çok sağol :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

Hayırlı, uğurlu, ve gönlüne göre bir hayat arkadaşı ile keyifli seneler diliyorum...:rendeer:

hay allah razı olsun senden kım se alınmasın bak en makbulü buydu :cherry::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

Doğum Günü Kutlu Olsun Ati... :rendeer:

canlarım benım sagolun ıkınızde seviyorum ama emreyı daha fazla :queen: dermışim sende alınırmışın banu :queen::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------

herşey gönlünce olsun kırbac biraderim...

eyvallah dostum allah razı olsun allah cumlemızın hayatını dıledıgı gıbı yaşamayı nasip etsın :cat::rendeer:

dgum günün kutlu olsun Allah sana yeni yaşında desti izdivacını nasip etsin...:p :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mutlu yıllar iyiki varsın :cat:

Ati yeni yaşın sana uğur getirsin Allah gönlüne göre bir de müstakını versin senin :mrgreen: :rendeer: Mutlu noeller :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar