Git dedi Bak dedi Gör dedi

emirgan korusu güzel ama o bahçeköyden sahile inen yol çınar ağaçları arasından insan kendini bir başka alemde hissediyor müthiş güzel bir yol orası

yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlarıma teşekkürler edıyorum :rendeer:
işte motosıklet in ile kısada olsa yaşayabıleceğin güzel anılar ve mutlu kareler yakalanabilinir.Kendi bölgenızde bunları fırsat buldukça yapın arkadaşlar hem bızler farklı yerler görelim:cat:hemde stres atar rahatlarsınız malum ülkemızın şartlarında evet başka sosyal faalıyetlerımızınde olması lazım ama zor işte şahsen ben yapamıyorum ama motosıkletımıze 20 tl benzın koyup gez gezebıldığın kadar yanı başımızda bulunan güzellıklerı yenıden keşfet ALLAH hepinize kazasız belasız gönlünüzce gezmeyı nasıp etsın

Baba-oğul güzel bir gezi olmuş.:cat:

Paylaşım için teşekkürler..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş, delikanlıyıda gözlerinde öperim.

güzel gezi olmuş.yüreğinize sağlık.ya benim de oğlum olur da onu büyütür de sizin gibi gezdirebilirmiyim yanımda acaba :) çok şanslısınız..

aaaa192.jpg

Sinan abi beni de götür gittiğin yere :mrgreen:

Tekerine sağlık abicim...:rendeer: (foto çok güzel)

güzel gezi olmuş.yüreğinize sağlık.ya benim de oğlum olur da onu büyütür de sizin gibi gezdirebilirmiyim yanımda acaba :) çok şanslısınız..

ALLAH gönlünüze göre versın en iyisini nasip etsın :rendeer:ben 25 yıldır cocuk gıyım işiyle uğraşıyorum dolayısıyle cocukluğumdan buyana cocuklarla ve aileleriyle beraberım inanın o kısacık yapılan alışverişte butun fotoğraf ortaya cıkıyor benım nacızane fıkrım cocuk sahıbı olmak için önce buna kendımızı yetiştirmelıyız sonrada tekrar cocuk olup onunla tekrar buyumelıyız ama maalesef bunu yapan az kişi var en azından cevremde ve yakınımda şiddet dikta yöntemi öğreteceğim dıye emirler zıncırı böyle davranan özellıkle anneleri kınıyorum böyle bır hatırlatma yapmak istedım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar