Bence sen önce pizza hamburger değilde evrak dağıtım kuryeliği yap..
Daha sonra eğer bu işi kıvırabilirsen, iyi bir kebabcının kuryeliğini yap.. arkadaşlar bilmiyor.. Onlar çok daha iyi para alıyorlar...Günde 80 Tl alan var Ankarada.. :cat:
Abi ben matbaadada kuryelik yaptım pizzacıdada..Mantıklı bi işmi aslında değil..
Ama şuan kendi yerim olmasa gene yapıcağım iş o.
Neden ? Bi mesleğim yok az biraz silahtan anlarım..Avcılar Silah Dünyasında stajyerlik yaptım hepsi bu.
Yani bende isterim elim iş görsün her haltı yiyim ama olmayınca olmuyo..
Bu arada şuan istanbulda değilim.
İstanbulda bulunduuğum yerdeki en baba kebapçı 600 tl veriyordu:wiinkk:
Yabancı firmaların olanakları daha avantajlı oluyor ve kurye olarakta kalmıyosun..
Domino'sta çalışırken 3 kademe sınav var girdikten 3 ay sonra bi sınava tabi tutuluyorsun..
Kıdemli çalışan gibi bişey oluyosun..Tabi kitaplarını veriyorlar sırf Domino'sla ilgili..
2. sınav vardiye müdürü
3.sınav Müdür.
O verdikleri sertifakaylada istediğin Domino's'a giriyosun ve işe almama gibi bi durumları yok:rendeer:
Bu tip konuların değerlendirilmesi görecelidir arkadaşlar.. Şimdi burada yazılanları okuyun yağmur yağarken motora binersen tabiki ıslanırsın. Hatta daha çok ıslanırsın, normal yürümekten.. Kardeşim, yağmurda yola çıktın tamam..Donanımın olacak ona göre korunacaksın...O kadar şakır şakır yağarkende sürmeyeceksin.. Biraz akıllı olacaksın..Var mıdır şakır şakır yağmur yağarken pizzayı 30 dk da götürmediği için işten atılan kurye..?
Tabi zor kuryelik kolay demiyor kimse...Ama insanlar yerin altında kömür çıkarıyorlar.. O daha da zor.. Hanigisi zor diye topik açsak bence yerin altında çalışma daha zor..
Yağmurda yağsa taşta yağsa müşterinin insafına kalmış..Ama yağmurda geç kaldın diye hiç bi müdür senden para kesmez..
Çünkü ya gittiğin yer uzaktır telefonda 3o dk garantimiz yoktur der..
Yada pizzayı yapan hatunlar dedikodudan pizzayı fırına atmayı unutmuşlardır