Mersin Seyahati

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
içinde bulunduğumuz hava şartlarına göre güzel bir gezi olmuş tebrikler hepinipize

Yav erkek cocuğuzu yazık degilmi bize şişecek bir yerlerimiz :mrgreen: Super olmuş geziniz nasil kıskandım nasıl anlatamam.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bir terslik çıkmazsa mutlaka görüşeceğiz abi.Senin geliş günün bellimi?

Evet Ergün'cüm.
28 Şubat Pazar günü için gidiş dönüş uçak biletimizi aldık.:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

Yav erkek cocuğuzu yazık degilmi bize şişecek bir yerlerimiz :mrgreen: Super olmuş geziniz nasil kıskandım nasıl anlatamam.

:cherry::cherry:
Teşekkür ederim yorumuna Zenon.:wiinkk:
Gezi gerçekten zevkliydi.:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

içinde bulunduğumuz hava şartlarına göre güzel bir gezi olmuş tebrikler hepinipize

Teşekkür ederim Ümmet Bey.:wiinkk: (İki yıl önce fuarda kapıların açılmasını beklerken tanışmıştık.)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

Tek kelime ile muhteşem sınız abilerim imrenmemek elde degil Antep be yolunuz düşerse beklerimmm yolunuz acık olsun....
Teşekkür ederim Aytekin.
Son iki yılda üç kez Güneydoğu'ya gezi düzenledik. Hepsinde G.Antep'ten geçtik. Bir sonrakinde mutlaka haber veririm.:wiinkk:

Fevkaladenin fevkinde Mükemmel bir gezi olmuş.İçim gitti valla. Bakalım bizde büyüyünce sizler gibi özgürlüge dogru akabilecekmiyiz...

gece gece pek güzel gitti gezi başlığınız. umarım yarın hava yağmaz, kaşıntı tuttu resmen :)

Motosikleti
Fevkaladenin fevkinde Mükemmel bir gezi olmuş.İçim gitti valla. Bakalım bizde büyüyünce sizler gibi özgürlüge dogru akabilecekmiyiz...

Teşekkür ederim Mehmet. :wiinkk:
Herşeyin zamanı var. Elbette ki olur ileride.:cat:

Motosikleti
gece gece pek güzel gitti gezi başlığınız. umarım yarın hava yağmaz, kaşıntı tuttu resmen :)

Beğenmenize sevindim.
Teşekkür ederim.:wiinkk:
Lakin tüm yurt yağışlı görünüyor.:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------

aynı kaşıntı bende de başladı ama şimdi dışarı baktım kar yağıyor :salut:

Tüm yurtta yağış var. Antakya'da sel gidiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------

slm yagmurlu ve tehlıkelı bır gezı olmus ama azmın elınden Bir tek YAMAHA kurtulmuş,
gEZİLerinin devamı dılegıyle kazasız sorunsuz surusler
Bu siyah incini 3 lü çantanın markası ve fıyatı kaç tl_? yağmurluk ve botları merak ettım _?fiyatlarını

Yorumuna teşekkür ederim İbrahim.
Siyah İnci (Honda CBF 1000) 2007 de sıfır aldığım bir motosiklet. Çantaları o tarihte almıştım. Sanırım 4 çanta (2 adet sidecase, 1 adet topcase, 1 adet depoüstü) bağlantı aparatlarıyla birlikte 2500 Tl. gibiydi. (Güncel fiyatlarını bilmiyorum.)
Yağmurluk basit, Zen marka. 70 Tl.ye almıştım geçen yıl. Revit'in tek parça tulum yağmurluğunu ısmarladım. (170 Tl.)
Botlarım severek kullandığım Motobot. Sanırım 235 Tl. idi.

Motosikleti
Gayet sağlam gezi ve sofra ortamı oluşmuş. Yolunuz açık olsun. Selamlar.

çok güzel günler geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
çok güzel günler geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler

Mesajına teşekkürler Speirs.:wiinkk: Güzeldi gerçekten.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:41 ----------

Sıtkı abi biz doymadık size....En yakın zamanda tekrar bekliyoruz...

Valla biz de doyamadık Murat'çım.
Dediğin gibi bunu tekrarlayalım yakın zamanda.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar