Ağva Mono

Bugün sabah uyandığımda hava aydınlık, parçalı bulutlu. Sıcaklık 16 derece.

Meteoroloji akşama kadar yağmur yok diyor ama yine de yer yer yağma ihtimali var:)

Dedim gidilir mi gidilmez mi? He? Ne?

Gidilir:).. (Saat 10 :30) Hemen kahvaltı hazırlanmalar derken dışarı çıktım..

Gökyüzüne bakıyorum, mavilik aralardan çağırıyor:)

Hemen ufaklığı uykusundan uyandırıp garaja gitmek üzere yola koyuluyorum..

Eveet geldik şimdi hazırlıklara başlayalım..

Motoru ısıtalım..

Yakıt yerinde:mrgreen:

Sen uyumaya devam et bakalım tüm hafta işe git gel yoruldun:mrgreen:

Gitme zamanı..

Köprüden (FSM) geçtikten sonra hava daha da güzelleşiyor:)

Şile yoluna doğru hava açıyor:)

Virajlar başlıyor..

Şileden sonra Ağva yoluna giriş

Sonbaharın sonu

Mola

Devam..

(Havada sıkıntı yok:))

Bir mola daha

The can me but the? :mrgreen:

Çayır çimen..

Devam..

Ve Ağva sahili..

Bişeyler atıştırdıktan sonra birkaç fotoğraf daha..

Kara bulutlar şiddetini arttırmaya başladı. Dönüş vakti..

Birkaç damla tedirgin ediyor..

Yok yok yağmıyor:mrgreen:

Orman yolları..

Kısa bir mola

Akşam üstü Şile..

Güzel virajlar..

Aaa gelmişiz bile:)

Neyse yarın mesai var.. Hadi bakalım :cherry:

Hoşçakalın...:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Şile yolu her daim nereye gitsem bu güzel havada denildiğinde akla gelen ilk rota :) Ama şu yolun cezbedici virajlarında durup fotoğraf çekebilmek büyük fedakarlık. Yollar bombostu, lodostan korkmus anlasılan İstanbul'lu arkadaslar :) Emeğine tekerine sağlık..

Şile yolu her daim nereye gitsem bu güzel havada denildiğinde akla gelen ilk rota :) Ama şu yolun cezbedici virajlarında durup fotoğraf çekebilmek büyük fedakarlık. Yollar bombostu, lodostan korkmus anlasılan İstanbul'lu arkadaslar :) Emeğine tekerine sağlık..

Teşekkürler.. Dediğin gibi virajlarda durup fotoğraf çeksem mi yoksa devam mı edeyim dedğim çok oldu ve kaç defa durmadığıma pişman oldum, duramadım..:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------

Çok keyifli olmuş. Yollar da bomboş. On numara diyorum.... :cat:

Teşekkürler.. Şile yolunda çok rüzgar vardı boş yollarda gezindiğim oldu :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Ersin ,güzel bir kaçamak daha yapmışsın eline sağlık ,
resimlerde çok hoş yanlız yollar çok boş :) ama şu da varki yazın oraları istila eden kereste tüccarlarının olmadığı bir dönemde gitmekte ayrı bir keyif..

Selam Ersin ,güzel bir kaçamak daha yapmışsın eline sağlık ,
resimlerde çok hoş yanlız yollar çok boş :) ama şu da varki yazın oraları istila eden kereste tüccarlarının olmadığı bir dönemde gitmekte ayrı bir keyif..

Teşekkürler.. Aniden oldu ben de anlayamadım.. Yolların boş olması şehirden çıktığını farkkettiriyor, orası güzel..:cat:

offfff... süper olmuş bunu yapmak için daha iyi bir zamanlama olamazdı heralde :))) ersinim organize olalım nede olsa artık bendede motor var:)))

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ersin'cim, harika bir gün geçirmişsin. :cat:
Tebrik ediyorum.:wiinkk:

evt çok güzel olmus tatılı degerlendırmıssın ama suraya bı baslık atsaydın gelen olurdu emın ol basta ben gelırdım bende gıtmek cok ıstedımde tekım sarmıyo pek 1 ay dır bınemedık motora cıldırıcam valla :pr:

Adana İl Temsilcisi
vay vay vayyy,LEYDİ'm aklıma geldi.ben deauville'me böyle derdim.hey gidi günleeeer.güzel gezi,güzel rota,ne iyi etmişsin ersin kardeş.ADANA'dan sevgiler.

Sağolun arkadaşlar..

Haber vermek aklıma gelmedi değil ama bir an önce çıkıp gideyim dedim. Çünkü haber verdikten sonra birilerinin başlığı okuması cevap yazması organizasyon vs hareket zamanını geciktirirdi. Hoş gittim geldim yağmur yağmadı. Eve girdikten 30 dk sonra yağmur başladı.. Öbür türlü Hepimiz ıslanırdık. Havanın güzel olacağı zamanda önceden yine haberleşiriz tabiki..:cat:

Gerçekten de bu yollarda fotoğraf çekebilmek büyük fedakarlık. Çok güzel iş olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar