Yazılı Basın Haberleri..

basını susuturmak dediklerı bu herhalde ben korkuttan şüphe duyuyorum sanırım yazı işleri md. kadirin bır acığını yakaladı haberlerı susturdu:)

basını susuturmak dediklerı bu herhalde ben korkuttan şüphe duyuyorum sanırım yazı işleri md. kadirin bır acığını yakaladı haberlerı susturdu:)

Abi davayı kazandım ya haberiniz yokmu aaaa...Ceza olarak hakim ek iş yaptırıyor Gürkan abiye.:cat:

peki kardeşim bizim hiçmi iyi yönümüz yokmuş.duvara işemek,çok yemek yemekten başka...bide şunu söyleyim sağı,solu booooooomm boşş arazinin ortasında ilerleyen anadolu yollarında,konakladığım lokantada yediğim yemek ardından bolca tükettiğim sıvı sonucu yolda,motoru kenara çekip ısssızz düzlükte çok sıkışınca rahatlamak aman aman aman,anlatılamaz bir duygu.yanlız işin püf noktası rüzgarın yönünü iyi ayarlamak:queen:

montajlarada diyecek birşey yok.süper olmuş.:cat:

kadir bey geçirdigi bir operasyonla fazlalıklarını aldırdı...
hakkındaki idaalara ise ben kalemimi satmam çok yakında bir sepet kirli çamaşırı ortaya dökücem diyerek yanıt verdi.... :cyclopsan

Kadire Güvenim Sonsuz Doğruları Yazacağına canı gönülden inanıyorum:rendeer:

Bu iş burda bitmez cezası biter bitmez topuklarına sıkar valla :mrgreen:

aynen öyle olucak zaten şindi kımıldayamıyoruz malum ceza var:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------

Yaaa işte böyle Gürkan abi anladı suçunu sesi soluğu çıkmıyor...:cat:

son gülen iyi güler bekle sen şu silivri günleri bitsin :bounce:

kadir bey geçirdigi bir operasyonla fazlalıklarını aldırdı...
hakkındaki idaalara ise ben kalemimi satmam çok yakında bir sepet kirli çamaşırı ortaya dökücem diyerek yanıt verdi.... :cyclopsan

:silent::silent::silent::silent::silent::cherry::cherry::cherry:
ne iş kadir beyy fazlalık derken...:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar