[Adana - MT]

herkese günaydın dostlarım.
dün akşam çok keyifli idi.bu soğuk ve yağmurlu günde bize evini açıp misafir eden CENGİZ kardeşimize ben de teşekkür ediyorum.dostluk ve birlikteliğimizin devamı dileklerimle.

yusuf bey,akşam konuştuğumuz,almanyadaki motosiklet mağazasının linki aşağıda.

http://www.louis.de/

sağolasın, incelerim, aklıma takılan bir şey olursa yardımına başvururum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

Akşamki misafir perverliğinden dolayı CENGİZ beye, sohbet arkadaşlarmıza ise gösterdikleri samimiyetden dolayı teşekkürler. hayırlı işler bol kazançlar. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese selam...malum yıl sonu ...bu nedenle çok yoğun günler yaşıyoruz ...internete ayıracak vakit bulamıyoruz......kusura bakmayın.....şu anda bile bilgisayarın başında olmam mucize.....demir Gürsel kardeşim anladımki senin derdin bizleymiş.....toplantılara çalıştığın içi gelmiyorsun sanıyorduk....meğer yanılmışız....neyse canın sağolsun kardeş...

allah muhabettinizi arttırsın adana mt ne güzel toplanıp kaynaşmıssınız öylee,,dün akşam cengiz abilere gelecektim ama asker ugurlamasına gittikk ailece ve geç döndük ondan dolayı gelemedik,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------

genç arkadaşlarım(sende üstüne alın bora abi) bu gün motora binen varmı:bounce:
sanmamakla birlikte sorayım dedim

biz hergün biniyoruzz abi o nasıl bir soruu malum iş oluncaa:mrgreen::mrgreen:

Valla bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :queen:

Motora bindiğimizde yok malesef :salut:

Herkese selam...malum yıl sonu ...bu nedenle çok yoğun günler yaşıyoruz ...internete ayıracak vakit bulamıyoruz......kusura bakmayın.....şu anda bile bilgisayarın başında olmam mucize.....demir Gürsel kardeşim anladımki senin derdin bizleymiş.....toplantılara çalıştığın içi gelmiyorsun sanıyorduk....meğer yanılmışız....neyse canın sağolsun kardeş...

:) :) :) yapma hüseyin baba, hadi derdin muzoyla desen, kabul ederim böyle biraz gıcığım var ona, ama sana olurmu:bounce: ki sen balıkçı adamsın, bu arada ne zaman gidiyoruz oltaya onu söyle sen:rendeer:

allah muhabettinizi arttırsın adana mt ne güzel toplanıp kaynaşmıssınız öylee,,dün akşam cengiz abilere gelecektim ama asker ugurlamasına gittikk ailece ve geç döndük ondan dolayı gelemedik,

biz hergün biniyoruzz abi o nasıl bir soruu malum iş oluncaa:mrgreen::mrgreen:

tam benim işim vallahi tayfun, verecekler motoru altıma, benzinide fulleyecekler, benden keyiflisi olmaz:cat:

Valla bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :queen:

Motora bindiğimizde yok malesef :salut:

zaten bizim ekip biraz narin kalıyor motor olayına zafer:mrgreen:

herkeşe iyi akşamlar,sevgili bora ve yusuf herzaman baştacısınız gelende sağolsun gelemeyende,maksat birliktelik,iki lafın belini kırmak özlem gidermek motoruma sis lambası takl-tı izzet ustam birde çamurluk artık yağmurlu havalarda rahat dolaşabileceğim,mesela bugün birazdan isonun çayını içmeye gidicem

anaaaaaaaa ulen zite bıraktığım gibi yerinde kalmış:pr:kimse yazı yazmamışşş.arkadaşlar herkese merhaba.gerçekten çok yoğunum.girmeme sebebim budur.haberiniz olaaa

ula nerde bu millet,nerde bu mt ha

Kolay gelsin arkadaşlar, havaların tadı kaçınca sitede katılımın iyice düştüğüne katılıyorum. İş yoğunluğu sanki biraz bahane gibi :)

herkese iyi akşamlar ne sıkıcı bir gün ya,

(selamınaleyküüüüm:))

Sevgili arkadaşlarım herkese merhabalar!

bu sıkı ve bir o kadarcık sevimli;
bu soğukta ve bu soğuğa inat bir o kadarda bu kadar sıcak dostluğunuzun arasında banada bir adet yer varmı acabaa? :)
hani bende sıkışıversem diyorum şöööle aranıza minicik bi doksancık cüssemizle:))

Hepinize hayırlıgeceler dilerim (Emre)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar