Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

He yaa artık izin alıyoruz :)

hacı senin iş zor ya Allah yardımcın olsun ufak ufak bindirip gezdir emin ol seninkide razı olacak

hatta bunu satıp buyuğunu alalım dedim yok bu ne güzel kibarca diğerleri deve gibi ve öküz gibi böğürüyor dedi gül gül ağzım ayrıldı:queen::queen:

Yok benim hiç şansım yok :) Yanına biLe yaklaşmıyor :)

@ Alemci ;

Egzozu alayım senden :)

Hehe arkadaşlar eksozum size feda olsun :mrgreen:
Evlenmeye karar verdim de, o yüzden motorumu satmak zorundayım.
İsteyen olursa gerçekten çok temiz, alan ihtiyacı olmazsa asla satmaz! Hatta satıcak olursa ben geri alırım ilerde !!

ya arkadaşlar bu cbırın egzozu hyoya uyar mı :silent:benim cıbırda leovince var kankinin hyoda tiger var eger uyarsa bende yeni sezona hyola girmeyi planlıyorum ki eger uyarsa leoyu saklıcam hastayım ona:mrgreen:ama tigerı takarken neredeyse tamirciden çok ben uğraştım sanırım uymazlar hyonun vidaları var egzoza geçen bizimkisi ise üstüne geçirmeli görünüyor,bilgisi olan varmı :silent:

Şu an uydurulamayan egzoz yok dostum. adamlar deliyor meliyyor bi şekilde uyduruyor egzozu :p

Şu an uydurulamayan egzoz yok dostum. adamlar deliyor meliyyor bi şekilde uyduruyor egzozu :p

dogru diyorsun soba borusu bile takanı gördükten sonra :mrgreen:
ya ben öylesine mütevazi bir yerde yaşıyorum ki yedek parça,aksesuarı geçtim yükses cc motorlar bile parmakla gösteriliyor kalkıp izmire gitmek gerek en ufak bi extra için bu da çok saçma geliyor bana 100km git 100km gel:pale:kısacası motoruma bişeyler yapmak istesemde yapamıyarak içim içimi kemiriyorum umarım yakın zamanda izmire taşınırız ailem gelmesede ben gidicem ne arasan yok ya bu truzim bölgesinde yaşamak amma dert ya yazın aramadıklarını bulursun kışın hiçbişey yok:pr:

Yok Yok; Ben seviyorum Sessiz sakin bölgeleri :)

ya bende seviyorum gel gör trafiğin T'si yok tüm yollar bizim:cherry:ama bazen de sıkıyor işte aradığını bılamayabiliyorsun,ortamlar hep şehirde toplantılar,gruplar vs.
inanmazsın sinemaya bile izmire gidiyoz buraya hep geç geliyor :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar