denizden ve gökyüzünden MERHABA

merhabalar, bir arkadaşımın tavsiyesi ile buraya üye oldum.
mesleğimle ilgili pek konuşmak istemiyorum ancak motorlarla ilgili tecrübelerimi sizin sayenizde arttıracağım.

hepinize merhaba

merhaba hosgeldınde sımdı ıcıme suphe dusurdun meslek ne acep? neden acıklama yapmak ıstemıyosunkı?::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: hadi acıkla acıkla hadıııı acıklaaaaaa:queen::queen::queen:

hoşgeldiniz burda airlina da kaptanda var ben, gemi kaptanıda var issiz lerde herkes var rahat olun..

hoşgeldiniz burda airlina da kaptanda var ben, gemi kaptanıda var issiz lerde herkes var rahat olun..

sizdemi havacısınız?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

kurmay baskani:queen:hosgeldin....poyraz.....

poyraz mı?
neşeli bir arkadaşa benziyorsunuz. sanırım yalnız birşeyler öğrenmeyecek, aynı zamanda eğleneceğiz.

sevindim Poyraz bey

Aramıza hoş geldin.. MT'de her şeyi bulabileceğinize emin olabilirsiniz..

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldiniz,
kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle
:)

Hoşgeldiniz.Yalnız MT bağımlılık yapabilir uyarmak gibi olmasında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar, bir arkadaşımın tavsiyesi ile buraya üye oldum.
mesleğimle ilgili pek konuşmak istemiyorum ancak motorlarla ilgili tecrübelerimi sizin sayenizde arttıracağım.

hepinize merhaba
deniz kuvvetlerinde havacısın o zaman :)

neyci olursan ol .. ister mesleğini konuş ister konuşma ... zaten buradaki kimse sana mesleğin için ne hörmet eder , ne de mesleğin şu ya da bu diye seni yok sayar !!!!!
adın , yaşın , yaşadığın şehir , varsa motosikletin böyle bir forumda tanışmak için yeterli zaten .. sende bunların hiçbiri yok :bounce: ... yinede hoşgeldin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neyci olursan ol .. ister mesleğini konuş ister konuşma ... zaten buradaki kimse sana mesleğin için ne hörmet eder , ne de mesleğin şu ya da bu diye seni yok sayar !!!!!
adın , yaşın , yaşadığın şehir , varsa motosikletin böyle bir forumda tanışmak için yeterli zaten .. sende bunların hiçbiri yok :bounce: ... yinede hoşgeldin

evet ilk anlatım yetersiz,
hatta" şık olmamış" diyebiliriz.
bunu da arkadaşın acemiliğine verelim:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar