Ailemle Sorunlarımı Çözdüm Şans Dileyin Ev Tuttum..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hakkında hayırlısı olsun musti,herşey istediğiin gibi olsun.

bol şans genc, ailenle biraz uzaklaşınca belki aranızda düzelir. hayırlısı olsun.

Haberini aldık musti hayırlı olsun. Çam sarısının evinde kalıyormuşsun :)

Naptın len sen :cyclopsan
Bence sorunlar ne kadar büyük olursa olsun Aile bağını kopartma Musti.:cat::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolun arkadaşlar iyi yazan kötü yazan herkeze teşekkürler evde huzurum yoktu uyuyamıyordum sürekli kavgalı idik yeni eve geçince en azından kafam rahatladı işyerimi 8-9 gibi açar oldum bütün gün çalışıyorm..Bir iş için koşturuyordum 4-5 gündür ilk işimizi dün yaptık güzelde oldu gebzede başka yapan firma yok yaptığımız işi masrafım aşırı arttı mecburuz eşşek gibi çalışmaya..Evi toplayayım iyice çağıracam sizi söz :)

Hayırlısı olsun Musti.Senin adına sevindim.İçinde bulunduğun durumu tabiiki bilemiyorum ama,tek tabanca olmak iyidir.Hayatı daha iyi tanır ayaklarının üzerine daha sağlam basarsın.:cat:Belirli bir yaştan sonra isanların hayatlarına kendilerinin yön vermesinden yanayım.Bu konu hakkında çok konuşulur.Benim düşüncem bu.:wiinkk:

Sağolun arkadaşlar iyi yazan kötü yazan herkeze teşekkürler evde huzurum yoktu uyuyamıyordum sürekli kavgalı idik yeni eve geçince en azından kafam rahatladı işyerimi 8-9 gibi açar oldum bütün gün çalışıyorm..Bir iş için koşturuyordum 4-5 gündür ilk işimizi dün yaptık güzelde oldu gebzede başka yapan firma yok yaptığımız işi masrafım aşırı arttı mecburuz eşşek gibi çalışmaya..Evi toplayayım iyice çağıracam sizi söz :)

ailenle ilgili verdiğin kararlar neticesinde ,
vicdanınla başbaşa kaldığında ,gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsan verdiğin kararlar doğrudur ,ancak verdiğin kararlar nedeni ile yarın bir gün az da olsa vicdan azabı duyman halinde geriye dönüşü yoktur bunu bilmeni isterim ...
Sonuçta karşında bir anne bir baba var ,arkadaş değil
onların zamanında senin için yaptıklarını unutmaman dileğiyle ..

Umarim hersey gönlünce olur musti.
Ama sunu hicbirzaman unutma..
Onlar senin anan baban..
Bir ana baba nekadarda kötü olsa evlatlarinin kötülügünü istemez..

Hayırlı olsun kardeşim..:cat:

Fakat insanların ana-babası herşeyidir onlar evlatlarının kötülüğünü istemezler. Ne karar verirlerse hep İYİLİK içindir bunu unutma. Ben zamanında nişanlımdan ayrılmışken hayat çok kötüyken babam sağ değilken annem beni karşına aldı bir konuşma yaptı ve şu anki eşimle mutlu-mesut bir evliliğe adım attım bugünlere geldim. :):cat:

Sözün özü büyüklerinin sözlerinden çıkmamaya gayret et ve bana yakınsın birgün seni ziyaret etmeye gelebilirim. Sağlıcakla kal..:)

ailenle ilgili verdiğin kararlar neticesinde ,
vicdanınla başbaşa kaldığında ,gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsan verdiğin kararlar doğrudur ,ancak verdiğin kararlar nedeni ile yarın bir gün az da olsa vicdan azabı duyman halinde geriye dönüşü yoktur bunu bilmeni isterim ...
Sonuçta karşında bir anne bir baba var ,arkadaş değil
onların zamanında senin için yaptıklarını unutmaman dileğiyle ..

:cat::cat: En güzel cevabı avkan vermiş, benim bu söz üstüne birşey yazmama gerek yok...

Nevaleyi alıp gelirim bak :cherry: Hayırlısı olsun Musti bu konuda tecrübeli olduğumdan sana sadece tek birşey diyeceğim en doğru kararı vermişsin.Ama ana,babayı unutmamak şartıyla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hizmetçi tuttun mu musti :mrgreen: senden beklenir , 25 yasında , en az 170 cm , sarışın hizmetçi aranıyor :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaça tuttun onuda yazsaydın.... Jakuzi, laminat parke falan?... :bounce:

Mersin İl Temsilcisi
musti, seninle çoktandır görüşemiyoruz, işlerin var, aklın karmakarışık olabilir ama şunu söylemeliyim

-eğer sürekli sürtüşme halindeysen, ayrılman iyi olmuş ancak;

en azından ara bir baba evine gidilir, bir el öpülür
en azından giderken bir ki poşet bişeyler alınır
1-2 tatlı sözcük konuşulur

bunlar yapılamıyorsa
en azından bayramlarda filan gidilir....

unutma, anana/babana ne verdiysen, çocuğundan aynısını alırsın :)

onların değerini onlar yokken anlayacağın için şimdilik iyi bir alıştırma devresi olmuş...

acemi evin orada da dağıtımda usta evin nereye çıkar acep :p

Sağolun arkadaşlar zaten olmayan birşey için üzülmedim sadece yatağımı özlüyorum nedense.Bayram demişsin yürekçe 4 senedir bizim evde bayramlaşılmaz..Eftelya yok tutmadım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

Nevaleyi alıp gelirim bak :cherry: Hayırlısı olsun Musti bu konuda tecrübeli olduğumdan sana sadece tek birşey diyeceğim en doğru kararı vermişsin.Ama ana,babayı unutmamak şartıyla.

Sağol hacı beklerim..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Hayırlı olsun kardeşim..:cat:

Fakat insanların ana-babası herşeyidir onlar evlatlarının kötülüğünü istemezler. Ne karar verirlerse hep İYİLİK içindir bunu unutma. Ben zamanında nişanlımdan ayrılmışken hayat çok kötüyken babam sağ değilken annem beni karşına aldı bir konuşma yaptı ve şu anki eşimle mutlu-mesut bir evliliğe adım attım bugünlere geldim. :):cat:

Sözün özü büyüklerinin sözlerinden çıkmamaya gayret et ve bana yakınsın birgün seni ziyaret etmeye gelebilirim. Sağlıcakla kal..:)

Beklerim başımın üstünde yerin var..:cat::rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
önümüzdeki bayram 5. sene yapmasın kardeş...
bu arada yapabileceğim bir şey varsa özelden yaz bana ;) hacı sayılırız ikimizde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar