güle güle kullanırsın umarım..hoşgeldin..
Çok teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin; GTR larda Siyah alma taraftarı değilim. Keske Kawasaki ye de bir baksaydın madem sıfır aldın. Ama Neyse; Hayırlı olsun! Kazasız sürüşler. İyi motordur Hyo :wiinkk:
Hoş bulduk. Siyah kararını çook önceden vermiştim, kırmızı - siyah biraz karıştırdı kafamı ama yine full siyah ağır bastı. Turuncu da güzel aslında

Bu arada bende Rizeliyim
Hoş geldiniz. Motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Şimdi günler bitmiyordur...
Kesinlikle doğru teşhis, 3 yıldır iç çekerek bakıyorum yanımdan geçen motorlara, 6 ay onu mu alsam bunu mu alsam diye kafa patlattım, o kadar sabrettim, şimdi 18 gün bir ömür gibi geliyor.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin.Katılımcı ve paylaşımcı olman dileklerimle...
"İlk motorum olacağından acemilik olacak biraz" demişsin, daha önce motosiklet kullandın da Hyo senin aldığın ilk motor mu olacak.Yoksa, daha önce hiç motor kullanmadın mı?
Eğer, 2. şık geçerli ise;
-Motora mutlaka full koruma bin,
-Motoru ilk aldığında bir müddet trafiğe çıkma, tenha bir yerlerde işi iyice pişir, trafiğe öyle çık.
-GT 250 R, bir başlangıç motoru değil, çok dikkatli ol.Özellikle, raceler, dönüş yaparken turingler gibi nakedler gibi dönmez...Motoru yatırıp ta döndürmeyi öğrenmen lazım.
Bu arada, motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin.
Hoş bulduk. Daha önce ufak tefek scooter deneyimim oldu, vitesli hiç sürmedim, race'in üzerine dahi oturmamıştım. Bunun korkusunuda yaşamıyor değilim aslında ki, kendim için iyi olduğunu düşünüyorum birazcık korkunun. Trafik açısından deneyimliyim biraz, bisikletle uzun yol yapmışlığım var. Sitede motor gezilerine gidilen yerlere ben bisikletle gitmişim, ha onlar 2 saatte gidip gelmişler, ben 8 saat pedal basmışım orası ayrı

Hatta birgün abartıp Avcılardan çıkıp, e-5'ten Mecidiyeköye, köprüden bisikletle geçip ( yasak aslında, polis yapıştı direk zaten, full bisiklet giysiliydim ve hafifte turist taklidi yaptım, yarı kaçak, yarı sıkışık trafikte polis eskortuyla geçtim

), Kadıköyden vapurla dönüp geri Avcılar yapmışlığım var. Tabi motor bambaşka, acelem yok, yavaş yavaş alışırım diye düşünüyorum. Kaskı, montu vs çoktan teslim aldım, birtek motor kaldı geriye

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Umarım sabırlı bir insansındır ve beklemeyi bilirsin yukardaki yazılanlara harfiyen katılıyorum hepsini uygula Hayırlı olsun......
Birtek motoruma kavuşmak için sabırsızlanıyorum onun dışında yukarda yazdıklarım aynen geçerli

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.