Açılınnnnn Apache'li Tubi Geliyooorrrrr :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun gule gule kullan lastiklerini bi an evvel değiştir yok ben illa asfalt öpmek istiyom diyosan kalsın:)

Evet değiştircem zaten, öyle bir karar almıştım. Ama sayenizde çabuklaştıracağım... :)

Herkese teşekkürler.. :rendeer:

Biraz geç oldu ama daha yeni gördüm, hayırlı uğurlu olsun Tubiş Allah kazadan beladan korusun :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nasıl görmedim ben bunu ya,hayırlı olsun tubiş kazasız belasız sağlıklı günlerde kullan.

HAyırlı olsun İstanbulun yolları taştan değil artık Fuar zamanı gelde Görelim Canavarını :)

hade hayırlı olsun,tubiş darısı olmayanların başına

Herkese çooooooooook teşekkürler :rendeer:

Bu arada İstanbul'a bekleyenler için söylüyorum, apacheyle o yol bitmez. :) Finike iki saatlik yol, her yanım uyuştu..:p Falcon'la gelinebilir ancak.. :wiinkk:

Herkese çooooooooook teşekkürler :rendeer:

Bu arada İstanbul'a bekleyenler için söylüyorum, apacheyle o yol bitmez. :) Finike iki saatlik yol, her yanım uyuştu..:p Falcon'la gelinebilir ancak.. :wiinkk:

Ben bununla Antalyaya gelmeyi düşünüyorum 700 km yorucu olurmu acaba ??

ark.lar konu ile alakasız ama 34 ym 7001 plakasını sorgulatmam lazım ..Alcam kısmetse .
Uyelik falan istiyor yapamadim ..

az önce 7 sokak ötedeki ptt ye gittim ..demesinlermi tee ebesinin hörekesindeki şubemiz veriyor diye ..salak salak işler ya baskada bişey demiyom

az önce 7 sokak ötedeki ptt ye gittim ..demesinlermi tee ebesinin hörekesindeki şubemiz veriyor diye ..salak salak işler ya baskada bişey demiyom

ee bu devlet işi böyle malesef neden böyle bir yöntem seçtiler avaba.kesin şifreyi almak için tc no istiyorlar.sonra sen bu şifre ile sorgu yapıyorsun.e ne yapıyor devlet senin şifrenden tc nonu ögreniyorlar sonra sana ait araç varsa ve ona ait borcun cezan varsa adrese deyalı sistemden ceza dogru adresinde hadi hayırlı olsun tam çakal bunlar valla çok insanın canı yanıcak böyle :pale:

arkadaşlar ptt den şifre alsanız bile çalışmıyor haberiniz olsun

Fiddle dan Kafa derisi yüzen Apache ye uzanan bir öykü bu vahşi dikenli , tozlu yollarında.Sonunda sözünü tuttu ve aldı apache yi . ama önce ufak bi kazık attı millete gitti sukuuutur aldı :) eeeeee? BYB ye ne oldu ? çöpe mi attın ::sigara::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar