Bıyıklı abiye katılıyorum , motosikleti bahane ederek günahtanda kaçabiliriz ...
Alkol ve araç kullanımı asla bağdaştırılamaz.
Hele bizler topluma örnek olması gereken motosiklet kullanıcıları olarak asla tasvip etmememiz gereken bir olay....
Bizim gezilerimizde alkol kesinlikle yasaktır.1 şişe vaya 1 duble bile yasaktır.Gezide alkol alınmayacağını gezi öncesi mutlaka duyururuz.Yine alan olursa asla gurupla beraber hareket etmesine müsaade etmeyiz.
Bıyıklı abiye katılıyorum , motosikleti bahane ederek günahtanda kaçabiliriz ...
süt için , ayran için,meyme suyu için , şalgam için , boza için , sahlep için ,anam için ,babam için bu da tüm Türkler için ... hiyaa :queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:İçmeyin kardeşim.... Su için..Kola için... Çay için... İçki içmeyin işte....:cat::cat:Motor-Alkol Kelimeler bile yakışmıyor...
örnekleri cogaltabiliriz hakan usta :mrgreen:
avkan65 abi ; yazdıklarına harfiyyen katılıyorum , bize fazla ayrıntılara takılmayın demişsin ama senin kafanda da 40 tilki varmış be abi:cherry:, malesef kötü bi zamanda yaşıyoruz ; içki dışında yukarıda yaptğın örneklemeler direk başka insanların haklarına gasp yani kul hakkı ama içki içen bi insanın yaptığı ailesine ve çevresine zarar vermediği müddetçe Allah ile arasında olan bişeydir ama içki içipte kazaya sebebiyet veren ve başka insanlarında zarar görmesini sağlıyorsa üstteki örneklemelerden hiç farkı olmaz bu kişilerin ; yani işin özü ve kısacasını sen Kırmızı BÜYÜk puntolarla yazarak özetelemişsin:cat:
Avkan65 arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Bu güne kadar,günah diye alkol almayıpta,türlü çeşitli ne kadar günah varsa işleyen binlerce insan gördüm..Her yapılan mübah,bir tek alkol günah ! Amman haa ! Dolayısıyla konu,günah - sevap diye değil de,doğru - yanlış olarak tartışılmalı bence ve alkol almak bana göre (dozu aşılmadığı,başkalarına zarar verilmediği müddetçe) doğru iken,alkollü araç kullanmak,heleki motosiklet kullanmak çok yanlıştır.Motosiklet kullanmak ve alkol almak,ancak kamplı motosiklet gezilerinde bir araya getirilmeli.Uzun ve keyifli bir sürüşten sonra,kamp alanına varılır,çadırlar kurulur ve ateşin başında bir güzel içilip,yatılırNe güzel değil mi
![]()
Ben zaten sarhoş olacak kadar içmiyorum ki :cat:
süt için , ayran için,meyme suyu için , şalgam için , boza için , sahlep için ,anam için ,babam için bu da tüm Türkler için ... hiyaa :queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: