Önde giden araçtan birşey atma olayı çok görülüyor güzel ve yalnız yurdumuzda. Sigara izmariti ve boş paket kafama çok yedim ama bir olay var ki aslında tam karakolluktu.
İzmir'den çıktım, Balıkesir'e doğru gidiyorum.Manisa şehir içinde sağ şeritten giderken, solumdan geçen bir şahinden güpegündüz cam açıldı, bir tip elinde kahverengi bira şişesiyle belirdi.Direkt gözümün içine bakarak şişeyi kafama doğru fırlattı.Saniyenin onda birinde falan, adam fırlatma hareketini tamamlayamadan frenlere asıldım.Şişe önümden geçip kaldırım taşında patladı.Doluymuş hemde!
Resmen şok geçirdim.Yolun kenarında bir süre durdum.Şahin hiç de acele etmeden yürüdü gitti, sağ camında şişeyi fırlatan tipte kafayı arkaya çevirip bana baka baka uzaklaştılar.Bu hareketi yapan adam bıçakta çeker tabancada.Plakayı alamadım.