Airbrush çalışması birikim ister..

Merhaba arkadaşlar

.Daha öncede bir kaç çalışmamı buralarda sergilemiştim. ama başlığı görünce dayanamadım gene..:mrgreen: 5 yıldır Airbrush resimleri yapıyorum ha bu işi de Hobi olarak yapıyorum yanlış anlamayın ...Acaipte keyifli oluyor..

Buyrun...doya doya bakın...:)

[YT]GMgiSsn80to[/YT]

Gerçekten güzel çalışmalar.Bir ara benim motosikleti parçalasam bana da hobby yaparmısın:p
Şaka bir yana gerçekten güzel çalışmalar yapmışsın devamını bekliyoruz.Mt üyeleri yanına gelebilir:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel çalışmalar tebrikler ,elinize sağlık

motorun üzerinde orjinalliği bakımından pek sevemesemde kasklarda müthiş olur.

Yaptığın çalışmalar gerçekten çok güzel..bende yapabilsem diyorum kendime.. Güzel bir hobi..
Bende vaktinde odamın 4 duvarınada güzel bir resim cizmek istemiştim, hala hayal ediyorum.. senden yardım isterim :mrgreen: kurtulamazsın artık bizden...

bende bişeyleri şekillendirmekten renklendirmekten çok hoşlanırım çok zevkli güzel ki senin çalışmalar artık profesyonel olmuş :) sağol paylaşım için :)

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim motorcu kardeşlerim...Sizler olmasanız bu sanat yapılmazdı zati...

Gönder hemen bir kaç gün sonra elinde olur.

fiyatta anlaşmamız lazım :) pmlere bi bakarmısın tekrar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

benim istediğim şu yukardaki alevki kaskın aynısı ama arkada bitane tazmanian devil resmi istiyorum 10 a 14 cm kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar