Güzel akşam için Doobly, Kanucan, Rıfatmoda46, Özcan1980 hepinize teşekkürler. :rendeer:
Katılım daha fazla olur diye düşünüyordum, hava güzeldi, daha fazla katılım lütfen...:cat:
burda buyuk bir yanlıs var arkadaslar..ismimin sabote olması nı onlemek istiyorum.:sunny:.fıratmoda46 yım ben..:cat:
ya tamam Fırat, bi de yazarken özellikle baktım da yazdım, ama hani olur ya yanlış yazarsın silersin doğrusunu yazmak için ama yine yanlış yazarsın heh işte öle olduKusura bakma Rıfat :queen: şaka şaka Fırat:wiinkk:
burda buyuk bir yanlıs var arkadaslar..ismimin sabote olması nı onlemek istiyorum.:sunny:.fıratmoda46 yım ben..:cat:
MT BURSA ÖNÇELİKLE GÜNAYDIN
13 Aralık Pazar Mirzoba Köyü Göl Kenarına Gezi
Buluşma yeri : Mudanya Papet Kafe
Buluşma Saati:11:00
Papet kafeden yola çıkış: 11:30
Gidilecek Yol Mevkiği: Mudanya - Çepni Köyü - İpekyayla Köyü - Dere Köyü - Kaymakoba Köyü - Mirzoba Köyü - Mirzoba Köyü Göl kenarı varış..
Yapılacak etkinlikler : Ateş başında sucuk ekmek , oyunlar , ve bolça eglence...
Katılacak Arkadaşlar Listeyi surekli Güncellerse Sevinirim
KATILIM LİSTESİ
Blue_dolunay(yol kaptanı)
Nevin hoca(N_tuncak)
Faruk (feromen)
Özcan (özcan1980) (iş durumuna bağlı)
Erdem (picasso) (askerlik durumuna bağlı) :mrgreen:
![]()
ya tamam Fırat, bi de yazarken özellikle baktım da yazdım, ama hani olur ya yanlış yazarsın silersin doğrusunu yazmak için ama yine yanlış yazarsın heh işte öle olduKusura bakma Rıfat :queen: şaka şaka Fırat:wiinkk:
abi naptn aka yapyosun sandm oha :mrgreen: :queen:
M@Mi de çok istekli görünüyor. Az kaldı sabret.
KATILIM LİSTESİ
Blue_dolunay(yol kaptanı)
Nevin hoca(N_tuncak)
Faruk (feromen)
Özcan (özcan1980) (iş durumuna bağlı)
Erdem (picasso) (askerlik durumuna bağlı) :mrgreen:
![]()
eeee yarın bowling yapıyormuyuz :silent:
benzin param olsa bende gelirdim malum öğrencilik![]()
Sizin devreler teslim oldu... Sen daha burdamısın... ?
o zaman sende Bursaray ile gel![]()