Sigara paketlerine resimli uyarı

Sigara tiryakilerin dikkatini daha fazla çekmeyi amaçlayan ''birleşik uyarı'' sigara paketlerine giriyor. 1 Ocak 2010'dan itibaren piyasaya sürülecek sigara paketlerinin ön yüzünde resimli uyarılar yer alacak.

bunun dışında bugün işte arkadaşın sigara paketine gözüm çarptı üstünde kocaman SİGARA İÇMEK SİZE VE ÇEVRENİZDEKİLERE CİDDİ ZARARLAR VERİR yazıyordu bunu göz göre göre içmek pek mantık işi değil gibi ( kendim sigara kullanmadığımdan dolayı böyle rahat yazdım :) )

hocam bu uyari burda coktan beri varda.turkiyede yani cikacagini bilmiyordum.ben sigara icmem o yuzden son derece yerinde bi karar.:mrgreen:

paketin uzerıne ne koyarlarsa koysunlar umrumda deıl seviyorum yahu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohhh...
cgbw9.gif

valla cok etkili olacagi kesin ..inan içen cogu insan cigerlerinin bu hale geldiginden habersiz ..

Mersin İl Temsilcisi

ahanda mustinin mekanı diyecektim ki, gelmiş...
ben 18 temmuz gecesi saat 23,55 ten iibaren ağzıma koymadım ve inşallah da koymayacağım. ama günde 3-4 paket sigara içne biri olarak çok değil, bıraktıktan 15 gün sonra her sigara içen kişi burnuma kültablası gibi kokmaya başladı.
keşke tüm dünyada üretimi durdurulsa...

Anlaşıldı, sigarayı, sigara kılıfları içinde taşıyacağız bundan sonra. Ben bakamam böyle resimlere :p

Dal var sigara var ohhh..Trenden korksak demire binmezdik oooh..
cgbw9.gif

bir leylek kaldı zaten :queen:

ben yine içerim ki .... :pl:

şaka bir yana bırakmak lazım ( bırakmam lazım )

bırakın arkadaşlar çok kötü kokuyorsunuz çünkü.e sağlığada zararlı :cat:

VaScO1925 nerden buluyorsun ya böyle animasyonları:mrgreen:.Gerçekten sigara konusunda ben de kokusunu sevmem ama öyle annemle otururken yap bir kahve içelim dedik mi mustinin telden çalarım...

Ciğer, böbrek resmiyle mi bırakacağız ya saçma şeyler bu kampanyalar,daha etkili bişey en azından damar tıkanıklğını gösterip felç,kangren oranını vs. gösteren bişey yapsınlar.

Google resimlerine baktım hepsi vasat, etkili bişey bulun da bırakalım.

yazıydı,resimdi derken ben sigara pakerlerin sade halini unuttum :mrgreen:

akadaşlar sigara üzerindeki ressimler güzelde. mosiklet içinde geçerli bisey yapılması lazım dikkat düşme tehlikesi var veya dikka şeytan işi binerseniz dedenizi görürsünüz binmeseniz torununuzu görürsünüz gibi ama sigarayla kıyaslanmaz tabi .saygılar ölecegimi bilsem gene binerim heralde.

şahsen ben o yazılarada uyuz oluyorum resimlerede uyuz olucam.aslında çok güzel bir uygulama.ama aynı zamanda aptalca.tirkayiler için hiç birşey ifade etmicek.yeni başlamak isteyenleriçin güzel bir mesaj aslında.ben tabakalık kullanıyorum.sırf bu yazılara kıl olduğum için.içerisine 10 adet sigara alıyor,böylelikle 1 paket sigarayı 2 günde içmiş oluyorum.bana faydası buoldu.daha neolsun:)

Sigara sağlığa zararlıdır.sigara içeceğine zift iç kardeşim direkt etkiyi görürsün.Burada bence anlaşılması gereken sigara içmek yada içmemek değil sigara ile yaşamayı kabullenmek ve kabullenen çevrede var olmak.Sigara sağlığa zararlı ise ve sende insan olarak zararlı şeylere karşı isen kendine zarar verebilirsin ama çevrene veremezsin.Kendini zehirle ama çevreni asla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------

Doğu illerimizin birinde sigara paketlerinin üzerinde cinsel gücü azaltır yazılı olanlarının satışlarının çok çok az olduğu görülmüş.Araştırılınca sigara içenlerin bu yazının yazılı olmadığı hatta sigara içmek sizin ömrünüzü kısaltır yazılı paketlerin kullanıldığı görülmüştür.
Ne medeniyet ama :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar