bütün planlar tikir tikir isliyor iste, ilk önce askeriyeyi hallettiler bi güzel. simdide ic savas cikiyor demiyorum cikti zaten. bizim saf kesimimizde anca türban icin abidik kubidik seyler icin sokaga dökülür sirvalarlar. ve hala utanmadan cikip diyorki bu tayyip, bizi kimse bu yoldan geri ceviremez. cok yakin zamanlarda türk bayragi bile astirmayacaklar görürsünüz.
öyle bol keseden atmakla olmuyor yok sabri tasarmis türk milletininde bilmem neymis. millet karnini zor doyuruyor bee daha, sen neden bahsediyosun. birde ne bitmek tükenmek bilmeyen sabirmis bi türlü anlamadim.
hele birde sokaklara dökülüp sehitler ölmez vatan bölünmez slogani atmiyorlarmi cinlerim tepeme cikiyor. sen gitte birde o ölen cocugun anasina babasina sor onu, ölmüsmü ölmemismi, hakkini helal ediyormu etmiyormu.
ben onu bunu bilmem, tek sey söylerim, türkiye eski türkiye degil artik yanindan bile gecmiyor hatta. onlarin gösterdigi baglilik duygusunun ceyregini gösterseydik eger, simdi bu hallerde olmazdi bu ülke. onlari beslemeseydik barinamazlardi is yapmasaydik üreyemezlerdi tavsan gibi. ahhh özal ahhh ne coraplar ördün basimiza.
al sana acilim tayyip. acil bakalim ne kadar acilacaksin daha.