Yeni eldivenim 'Held Avido'

Bugün kendime özen motor'dan held avido marka yazlık eldiven aldım.Aslında aklımda Revit Monster vardı ama malesef 130 tl ayıramadım.Held Kalite ve ele oturuş olarak çok hoşuma gitti üstelik 50 tl fiyata...Ancak kemik koruması yok.Tabiki revit'in koruması kadar bi koruma beklemiyorum ama uzakdoğu malı alacağıma bunu tercih ettim.Değerli fikirlerinizi bekliyorum umarım doğru karar vermişimdir :)

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45203

Son düzenleme:
İyi etmişsin eldivenler çok uzun ömürlü ekipmanlar değil. En azından benim kullandıklarım öyleydi. Standart kalitede alıp 1 2 sezonda bir değiştirmek bana daha mantıklı geliyor

Bu eldivenden bendede var gayet ğüzel ama yagmurda takmanı tavsiye etmem üsttünde ki beyaz plastik korumalar gevseme yapıyor ama bence marka fiyat görünüs olarak gayet iyi
Bende de beyazı var

Güzelmiş ama tipine ve isminde geçen "mx" ibaresine bakılırsa arazi eldiveni bu. Asfalt eldivenlerine nazaran koruyuculuğu sınırlı kalacaktır.

revit torx ım vardı gayet memnundum takiii annem çamaşır makınesınde yıkayıp eldivenin 1-2 boy küçülüp derisi yırtılana kadar (=
hudson eldıvenlerı tavsıye ederım 2 ay once kampanyası vardı etıket/2 idi fiyatları ondanda gayet memnundum halada memnunun ama kullancak motorum kalmadı...
araba sürerken takarım artık (=

eldivende korumaya dıkkat ederım nasıl dusersen düş kendını koruma amaçlı yere ilk temas etcek yerın ellerın ellerı ıyı korumak lazım ...
aldıgın eldıvenın korumaları az gibi duruyor nasıl iyimi korumaları ?

Ben de bugün kendime Broady Bites tan Wrigley's chewing gum aldım 14'lü.
27 gr ağırlığında gayet kullanışlı görünüyor.Tabi First ün kalitesini beklemiyorum, buralarda bulunmuyor pek ama olsun.:) Siz ne düşünüyorsunuz ?

revit torx ım vardı gayet memnundum takiii annem çamaşır makınesınde yıkayıp eldivenin 1-2 boy küçülüp derisi yırtılana kadar (=
hudson eldıvenlerı tavsıye ederım 2 ay once kampanyası vardı etıket/2 idi fiyatları ondanda gayet memnundum halada memnunun ama kullancak motorum kalmadı...
araba sürerken takarım artık (=

eldivende korumaya dıkkat ederım nasıl dusersen düş kendını koruma amaçlı yere ilk temas etcek yerın ellerın ellerı ıyı korumak lazım ...
aldıgın eldıvenın korumaları az gibi duruyor nasıl iyimi korumaları ?

revit torx u tek geçerim ... torx kadar hissiyatlı ve sağlam korumaları olan hiç bir yazlık eldiven kullanmadım ... bende 3 senedir torx var ve 3 sene daha rahatlıkla kullanırım :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar